Шампаньске

Фільтр
Ціна
Виробники
Міцність
% %
Об’єм
Країна
У коробці
Солодкість
фільтр
  • 12.50%
  • 0,75л
  • Франція
  • У коробці
  • Рожеве
  • Брют
Шампаньске

Шампанське Bessera розовий брют коробка

ТМ «Besserat»
Я00099618
2 546 ₴
Аромат: щедрий, інтенсивний та вишуканий, усіяний маленькими червоними ягодами.Смак: нотами желе із червоної смородини та солодкого мигдалю.Післясмак: апетитний, яскравий і злегка пряний.
  • 12.50%
  • 0,75л
  • Франція
  • У коробці
  • Біле
  • Брют
Шампаньске

Шампанське Besserat Bl. Blancs Grd Cru коробка

ТМ «Besserat»
Я00099615
3 146 ₴
Аромат: інтенсивний, мінеральний і солонуватий, зі свіжими цитрусовими Ароматами, що гармонійно поєднуються з квітковими нотами жимолості та акації.Смак: з чудовою структурою та чудовою амплітудою. Прозорі та чисті ноти цитрусових та лимона складають симфонію абсолютної елегантності.
  • 12.50%
  • 0,75л
  • Франція
  • Біле
  • Екстра-брют
Шампаньске

Шампанське Bessera біле екстра-брют Besserat

ТМ «Besserat»
Я00099614
2 646 ₴
Аромат: мінеральний, точний і злегка цитрусовий, що переходить у солоні та підсмажені ноти.Смак: Свіжий і тонко відточений у ротіРекомендації: шампанське з низьким дозуванням, яке дозволяє легко поєднувати його з морепродуктами, смаженими гребінцями з лаймом або стравами з азіатськими цитрусовими.
Ігристе вино

Шампанське Моет Шандон Брют Імперʼял

Moët & Chandon
F0006609
2 519 ₴
Сорт винограду: Шардоне, Піно Нуар, Піно МеньєАромат: Виразний, з квітковими нотами, акордами свіжих фруктів і яблукСмак: Наповнений, з тоннами стиглих персика, груш, яблукТемпература подачі: 6 - 8СГастрономічні поєднання: Аперитив, закуски, фрукти
Ігристе вино

Шампанське Veuve Clicquot Ponsandin Brut белое брют

Veuve Clicquot
004104
2 889 ₴
Сорт винограду: Шардоне, Піно Нуар, Піно Меньє Аромат: Виразний, з квітковими нотами, акордами випічки, яблук та Ізюма Смак: Наповнений, з тоннами стиглі фруктів, яблук Температура подачі: 6 - 8С Гастрономічні поєднання: Аперитив, закуски, фрукти
  • 12.50%
  • 0,75л
  • Франція
  • У коробці
  • Біле
  • Брют
Купити Шампанське Besserat Bleu біле брют коробка
Розпродано
1 796 ₴
Аромат: Квітів, сухих трав, персика, нектарину, яблук, груш, фундука карамеліАбрикоса, ананаса, персикаТемпература подачі: 6-8 СГастрономічні поєднання: Поєднується зі спаржею, авокадо, креветками, філе птиці, м'ясом ягняти та фруктовими десертами
Купить Шампанское Veuve Clicquot Ponsandin Brut белое брют
Розпродано
Ігристе вино

Шампанське Veuve Clicquot Ponsandin Brut біле брют

Veuve Clicquot
F0005995
2 218 ₴
Сорт винограду: Шардоне, Піно Нуар, Піно Меньє Аромат: Виразний, з квітковими нотами, акордами випічки, яблук та Ізюма Смак: Наповнений, з тоннами стиглі фруктів, яблук Температура подачі: 6- 8С Гастрономічні поєднання: Аперитив, закуски, фрукти
Показано 1-8 з 8 товарів

Шампанське: король ігристих вин

Вступ

Шампанське — це не просто ігристе вино, це символ свята, урочистості та вишуканості. Вироблене виключно в однойменному регіоні Франції, шампанське отримується завдяки строгому дотриманню традиційного процесу виноробства, відомого як метод шампанського.

Виробництво шампанського

Серцем виробництва шампанського є метод вторинної ферментації у пляшці, який називається традиційним методом або методом шампанським. Цей процес включає додавання суміші цукру та дріжджів до вже сферментованого вина, що призводить до вторинної ферментації у закритій пляшці та утворенню характерних бульбашок вуглекислого газу. Вино потім витримується на осаді дріжджів, що надає йому складності ароматів та смаку.

Види шампанського

Шампанське представлено кількома основними стилями, які різняться за рівнем сухості (вмістом цукру) та сортами винограду:

  • Брют: найпопулярніший і універсальний стиль, з мінімальним вмістом цукру.
  • Екстра-брют і Брют натур: ще більш сухі варіанти для справжніх цінителів.
  • Секко, Демі-сек і Ду (солодке): містять більше цукру і підходять для десертів або тих, хто віддає перевагу менш сухим винам.
  • Розе: шампанське, отримане з додаванням невеликої кількості червоного вина, що надає йому чудовий рожевий колір і ноти червоних ягід.

Подача та споживання

Шампанське подається охолодженим до 8-10°C. Воно ідеально підходить як аперитив, але також може супроводжуватися морепродуктами, легкими закусками та десертами. Шампанське — невід'ємний атрибут урочистих подій, символізуючи радість і свято.

Висновок

Шампанське залишається неперевершеним стандартом серед ігристих вин завдяки своїй історії, традиціям виробництва та незрівнянній якості. Від брильянтової яскравості брют до ніжної солодкості ду, кожна пляшка шампанського обіцяє неповторні відчуття та додає вишуканості будь-якому моменту.