Список товарів за брендом TM"Lejay"

  • 15%
  • Франція
  • 0,7л
Лікер

Лікер Cream Griotte

TM"Lejay"
F0405210
456 ₴
Аромат: стиглі персики, абрикос та апельсинова цедра.Смак: медовий сироп з персикового джему з нотками мармеладу.Післясмак: свіжий, насичений персик.Рекомендації: є чудовою основою для цікавих коктейлів та лонгдринків.
  • 15%
  • Франція
  • 0,7л
Лікер

Лікер Framboise

TM"Lejay"
F0405212
540 ₴
Аромат: насичений з нотками малини.Смак: темно-червоні ягоди з відтінками темного шоколаду та вишні.Післясмак: Сухофруктів та малини.Рекомендації: є чудовою основою для цікавих коктейлів та лонгдринків.
  • 21%
  • Франція
  • 0,7л
Лікер

Лікер Curacao Bleu Lejay

TM"Lejay"
F0405215
490 ₴
Аромат: соковитий пікантний апельсин.Смак:  багатий і стиглий, з апельсиновим мармеладом і відтінками темного шоколаду. Післясмак: Дуже тривалий та інтенсивний.Рекомендації: є чудовою основою для цікавих коктейлів та лонгдринків..
  • 15%
  • Франція
  • 0,7л
Лікер

Лікер Cream Fraise

TM"Lejay"
F0405213
456 ₴
Аромат: насичений полуничним джемомСмак: Соковиті хвилі стиглі полуниці з відтінком темної ноти.Післясмак: Тривалий, насичений післясмак з нотами вишні та паленої карамелі.Рекомендації: є чудовою основою для цікавих коктейлів та лонгдринків..
  • 15%
  • Франція
  • 0,7л
Лікер

Лікер Cream Mure

TM"Lejay"
F0405211
456 ₴
Аромат: насичені ноти ожини, темного шоколаду та медуСмак: соковиті ягоди, збалансовані цитрусовою свіжістю.Післясмак: округлий післясмак темних ягід, чорносливу та шоколаду.Рекомендації: є чудовою основою для цікавих коктейлів та лонгдринків.
Показано 1-5 з 8 товарів

Все почалося 1841 року з Огюста-Дені Лагута. Перший виробник лікеру в Діжоні, у самому серці Бургундії, прагнув винайти інноваційний рецепт. Це спонукало його розробити перший в історії крем де Кассіс з гладкою текстурою та сильним ароматом. Одружений з Елізабет Лагут, донькою засновника, його зять Анрі Лежай став висхідною зіркою в бізнесі. Завдяки йому репутація їх Crème de Cassis поширилася по всій Франції та за її межами. Так винятковий фрукт, чорна смородина зміцнив основи загальної сімейної історії.

З того часу LEJAY LAGOUTE постійно прагне інновацій та якості. З покоління в покоління LEJAY® продовжує вдосконалюватись у своїй області, віддаючи належне величі цього фрукту та його незрівнянному аромату. Від Діжона до решти світу лише один крок.

Сьогодні компанія відома у багатьох країнах, втілюючи свої цінності автентичності, природності, легкості та типово французького мистецтва життя.

Синдикат захисту кремів Кассіса в Діжоні (Федерація захисту кремів Діжона Кассіса) заявляє, що «Крем Діжона де Кассіс є частиною культурної та промислової спадщини столиці Бургундії з 19th століття; він має проводитися на території міста, тим самим підтверджуючи професіоналізм дижонських виробників лікерів».

Наші команди виводять якість нашого Crème de Cassis далеко за межі вимог «географічної вказівки», застосовуючи стандарти контролю якості, які є одними з найсуворіших у нашій професії, щоб зробити LEJAY® флагманським продуктом цього міста, відомого своєю гастрономією та стилем життя.

Марка Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV) є знаком визнання французького уряду, створеним для того, щоб відрізняти французькі компанії чудовою та унікальною майстерністю. Він винагороджує непохитну прихильність Lejay Lagoute до спадщини його засновника Огюста-Дені Лагута, першого лікеру Діжона та творця Crème de Cassis у 1841 році.

Ця нагорода, отримана у 2017 році, є результатом напруженої роботи чоловіків та жінок, які щодня працюють над увічненням наших унікальних ноу-хау.

Крем де Кассіс від LEJAY LAGOUTE виробляється завдяки унікальному досвіду, що базується на традиціях, що передаються з 1841 року. Виробництво крему де Кассіс включає повільну мацерацію чорної смородини при кімнатній температурі.

Кожен із сортів чорної смородини, що використовується LEJAY LAGOUTE, мацерується окремо у спирті. Цей процес займає від 8 до 10 тижнів. Робота регулюється принципом гравітації, оскільки вільний сік із чанів для мацерації переноситься у чани для зціджування. Потім додається сік ретельно віджатих фруктів. Саме так LEJAY LAGOUTE отримує суть лікеру (званого vierge mélange або незайманою сумішшю) без будь-якої фільтрації. Його залишають ще на деякий час, щоб можна було витягти лише прозорий сік. Потім із нього роблять наш дорогоцінний нектар, наш Crème de Cassis.

Фільтр
Категорії
Міцність
Об’єм
Ціна
фільтр