Список товарів за брендом TM "Tio Pepe"

  • 15%
  • 0,75л
  • Іспанія
  • Золотистий
  • Сухе
Міцні напої

Херес Tio Pepe Fino En Rama

TM "Tio Pepe"
Я00114100
480 ₴
Аромат: Дуже інтенсивний Смак: мигдалю та дріжджів, складний смак, що нагадує нам про пробудження весни.
Показано 1-1 з 1 товарів

Ми вітаємо Тіо Пепе Ен Рама, Фіно, який відображає унікальний характер Хереса і показує Тіо Пепе найприроднішим і делікатним чином.

Залишаючись вірним своєї традиції, Гонсалес Бьясс представляє Tío Pepe Fino en Rama навесні, коли життя, світло і радість захоплюють ці історичні підвали Хереса. Саме цього сезону енолог Антоніо Флорес відбирає ті бочки, які виділяються своїми винятковими органолептичними характеристиками. Це той момент, коли світло бачить новий реліз цього Fino en Rama, який не пройшов звичайних процесів освітлення та фільтрації.

У своєму 14-му виданні Антоніо Флорес виявив 98 бочок, які являють собою подорож енологічною історією Гонсалеса Бьясса. Вперше майстер із Хереса вирушив із підвалів-засновників Констансії та Реболло, із солерами, що зародилися у 19 столітті, щоб поринути у 1960-ті роки 20 століття, відбираючи бочки із солер Гран Бодега Тіо Пепе.

Таким чином, ніс Гонсалеса Бьясса намалював енологічну карту, зупинками якої стали вибрані бочки, а кінцевим пунктом призначення новий випуск Tío Pepe en Rama. Цього року на його еволюцію вплинув клімат, що характеризується майже весняною зимою, сприятливою для активної та здорової флори, прелюдії до дива життя. Результатом стало вино, що сповіщає про прихід чистої насолоди.

Tío Pepe Fino en Rama проявляється у келиху солом'яно-жовтого кольору з оливково-зеленими відтінками та золотистими відблисками. Злегка каламутний через флору, що означає розлив «en Rama», він дуже виразний і гострий на смак. Його чарівний, свіжий, інтенсивний, гладкий та вершковий смак робить його по суті гастрономічним вином, ідеальним для насолоди рибою, морепродуктами, овочами, гострими стравами та різними стравами з рису. Подавайте охолодженим у найкращій склянці.

Завдяки своїй унікальності Тіо Пепе ен Рама виробляється у невеликих кількостях.

Tío Pepe en Rama - щедре вино, яке виробляється Bodega González Byass в Херес-де-ла-Фронтера, Дохерес.

Витоки Bodega González Byass сягають 1835 року, коли молодий Мануель Марія Гонсалес Анхель, який народився в Санлукар-де-Баррамеда, прибув до Хереса на початку 19-го століття, вирішивши знайти своє місце в процвітаючому та процвітаючому бізнесі Шеррі. Він зібрав частину своїх заощаджень і за допомогою свого дядька Хосе Анхеля де ла Пенья, Тіо Пепе, в 1835 купив невелику виноробню і почав виробляти та експортувати власні вина.

Після успішного старту в 1855 він вирішив стати партнером Роберта Блейка Байасса, свого агента в Англії. Саме тоді народилася компанія González Byass.

Гонсалес Б'яс володіє близько 900 гектарів виноградників в районі Хереса, вирощуючи такі сорти, як Паломіно Фіно, Педро Хіменес і Москатель.

В даний час група Гонсалес Бьясс займається виробництвом якісних вин та лікерів також в інших регіонах, таких як Ла-Ріоха, Сомонтано, Ріас-Байшас, Кастилія та Каталонія.

Tío Pepe en Rama - вино фіно, що не вимагає фільтрації та освітлення. Його видобувають із центральної частини комля навесні. У цей час флорові дріжджі активніші.

Його виробляють із Паломіно Фіно, з ферми площею 600 гектарів, розташованої на околиці міста, в районі Верхній Херес.

Збирання врожаю здійснюється вручну, а виноград перевозять у ящиках по 15 кг, щоб він не зламався. Це дозволяє уникнути бродіння до того, як вони потраплять на виноробню.

Виноград піддається м'якому пресуванню для отримання сусла вільного віджиму (Mosto yema), яке використовуватиметься для приготування Тіо Пепе. Ферментація проходить у відстійниках із нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Сусла перетворюються на 12-13 про. вина, які будуть використовуватися як "фінос" або "олоросо". Ті, які обрані для включення до «кріадера» Тіо Пепе, збагачені винним спиртом до 15% про. Таким чином вони отримують "Собретаблас Фіно", який зберігатиметься в бочках з американського дуба протягом року, перш ніж потрапить до системи "кріадер" і "солерас", де він залишатиметься не менше 5 років.

Менше
Фільтр
Категорії
Міцність
Об’єм
Ціна
фільтр