Список товарів за брендом ТМ "Mazzetti"

  • 43%
  • 0,5л
  • Італія
  • У тубусі
  • Золотистий
Граппа

Grappa 1587 Brachetto-Sherry finish

ТМ "Mazzetti"
Я00065904
980 ₴
Витримка: У дереві не менше 18 місяців і подальша остаточна витримка в бочках, в яких раніше містився херес. Аромат: набір ароматів, здатний повністю посилити м'якість, посилити нюхове багатство. Смак: У роті ми знаходимо гармонію з тим, що чуємо в ароматі.
  • 25%
  • 0,7л
  • Італія
  • У коробці
Лікер

Лікер Amaretto Mazzetti тубус

ТМ "Mazzetti"
Я00085801
716 ₴
Смак:мигдальнийРекомендації: Ви можете насолоджуватися ним теплим, з кавою або окремо. Його також можна використовувати для приготування деяких коктейлів
  • 40%
  • 0,7л
  • Італія
  • У коробці
  • Прозорий
Міцні напої

Аквавіт ARDITA ACQUAVITE D'UVA

ТМ "Mazzetti"
Я00002360
980 ₴
Смак: нотки фруктів та меду, що нагадують горбистий пейзаж П'ємонту. Аромат: вражаючий своїми м'якими, ароматними та злегка солодкими нотками.
  • 40%
  • 0,7л
  • Італія
  • У коробці
  • Золотистий
Міцні напої

Аквавіт AUDACE ACQUAVITE D'UVA

ТМ "Mazzetti"
Я00002361
980 ₴
Смак: супроводжується чудовою деревною нотою. Аромат: фруктовий
  • 43%
  • 0,5л
  • Італія
  • У тубусі
  • Золотистий
Міцні напої

Grappa 1789 Barolo-Bourbon finish

ТМ "Mazzetti"
Я00065893
980 ₴
Витримка: У дереві не менше 18 місяців і подальша остаточна витримка в бочках, в яких раніше містився херес. Аромат:  інтенсивні та складні ноти обсмажування, ванілі, сухофруктів, спецій, какао та кави. Смак: Дуже м'який, складний, вишуканий, гармонійний та дуже інтенсивний у роті.
Показано 1-5 з 6 товарів

Італії знадобиться ще 15 років, щоб об'єднатися, та ще 50 років, перш ніж перший Fiat вийде на дороги. У тому ж регіоні, який започаткував ці дві історичні події, родина Маццетті відкрила свій дистиляційний бізнес у самому серці Монферрато.
У 1846 Філіппо Маццетті (1816-1855) заснував свій перший завод з виробництва граппи в Монтеманьо. У той час вичавки, з яких завжди переганяли грапу, вважалися небажаним побічним продуктом процесу виробництва вина: внаслідок недбалості та непідготовленості багатьох виноробів вичавки не завжди зберігалися і відбиралися найкращим чином. , На відміну від сьогоднішнього дня, коли вичавки високо цінуються в мистецтві дистиляції. Кажуть, що Філіппо, а слідом за ним і його син Луїджі часто нарікали на те, що ця ароматна сировина зникає даремно, замість того, щоб бути - як мало бути - гідно оцінена і перетворена на прекрасний, безпомилково впізнаваний спиртний напій: Граппа .

У пошуках кращих вичавків Філіппо звернувся до винних погребів, розташованих на території навколо його винокурні (у самому серці Монферрато), і не без деяких зусиль, враховуючи засоби пересування того часу, дістався сусідніх районів П'ємонту, таких як Альто Монферрато, Канавезе, а іноді навіть Ланге та Роеро.

На початку нового століття гуральня Маццетті зосередилася на консолідації себе як компанії, нерозривно пов'язаної з дотриманням традицій гуральні Монферріні, і стала спочатку Феліче (1902-1981), а потім Франко (1931-2015). ), одна з кращих та відзначених нагородами гуральників, які виробляють грапу, як в Італії, так і за кордоном. Сьогодні, майже через 200 років з того часу, як Філіппо здійснив свою першу подорож, шосте і сьоме покоління раді представити колекцію граппи, виготовленої з одного сорту винограду, все з П'ємонту, разом з різними спиртними напоями та лікерами, які ідеально підходять як інноваційна. . незабутній подарунок. Вижимки з цих окремих сортів винограду, майстерно дистильовані в мідних перегінних кубах уривчастим методом, і сімейна пристрасть - єдині інгредієнти, що використовуються в цих граппах Mazzetti d'Altavilla, які, від традиційніших до вишуканіших і витриманіших, схожі на створені Філіппо, представником усіх духів, біорізноманіття, традицій обробки і землі, з якої вони походять: Монферрат і П'ємонт.

У нашому конкретному випадку ми використовуємо вакуумну систему для видалення повітря та зниження температури дистиляції, щоб отримати дуже дрібну грапу. За допомогою завантажувального шнека та стрічкових конвеєрів вичавки подаються в перегонні куби у спеціальних кошиках, які перекриваються, кришка закривається і повільно нагрівається парою доти, доки спиртова частина не надійде в дистиляційну колону.
Дві фракції перегонки – головну та хвостову – потім відкидають, перевіряючи температуру та вміст спирту на приладах усередині дзвонового котла доти, доки не настане момент, коли клапан потрібно буде відкрити, щоб зібрати найкращий продукт: так зване серце Граппи. На цьому етапі грап проходить через механічний вимірювальний пристрій, який, як і вся система, опломбовані технічними фахівцями Італійського агентства з митниці та монополій, і за допомогою пристрою для відбору проб або аналізу невеликі порції продукту можуть бути відібрані. екстрагується для проведення початкової органолептичної оцінки та дегустації, які дуже важливі для розуміння того, чи досяг процес дистиляції бажаного результату. Отриманий спирт або дистилят зберігається в резервуарах до проведення аналізу в хімічній лабораторії Італійського агентства з митниці та монополій, який підтвердить, що юридичних вимог було дотримано для розміщення продукту на ринку. Менше
Фільтр
Категорії
Міцність
Об’єм
Ціна
фільтр