Список товарів за брендом Los Arango

  • 40%
  • 0,7л
  • Мексика
Текiла

Текіла Los Arango Blanco 0,7л

Los Arango
Я00037195
1 196 ₴
Аромат: Тонкий і багатий Аромат текіли насичений квітковими нотами, нюансами агави, м’яти, білого і рожевого перцюСмак: Яскравий, живий смак зі солодкуватими нотами печеної агави, відтінками цитрусових плодів, квітів, місцевих трав і печеною груші з медомПіслясмак: У свіжому шовковистому післясмаку відчуваються терпкість, пряні, ванільні і медові ноти...
  • 35%
  • Мексика
Купить Текила Los Arango Reposado 0,1л
Розпродано
Міцні напої

Текіла Los Arango Reposado 0,1л

Los Arango
Я00037194
140 ₴
Склад: Дистильовані спирти блакитної агавиАромат: Вишуканий Аромат наповнений тонами печеної блакитної агави, бджолиного воску, меду, фруктів і прянощівСмак: Смак шовковистий, багатогранний, з нотками печеної агави, фруктів, ванілі, меду, які доповнені тонами кориці і прянощів, коньячними і деревними нюансамиПіслясмак: Пряний, тривалий післясмак з...
Показано 1-2 з 2 товарів

Купити Los Arango

Los Arango - текіла ультра-преміум класу, натхненна мексиканською революцією і названа на честь легендарного генерала Франсіско Панчо Вільї, який народився Хосе Доротео Аранго Арамбула. Згідно з легендою, текіла була вперше виготовлена ​​як подарунок для самого Вільї, який так полюбив смачний спиртний напій, що сказав творцям написати своє ім'я на пляшці. Віддаючи шану його революційному духу та прагненню захищати людей, ця текіла традиційно виготовляється вручну в Hacienda Corralejo неподалік Пенджамо, в мексиканському штаті Гуанахуато. Гасіенда, яка була спочатку побудована в 1700 році, оточена блакитною веберською агавою і виробляє текілу, що глибоко вкоренилася в історії, традиціях та яскравій культурі Мексики. За час свого існування Hacienda Corralejo написала свою історію,

  Текіла Los Arango виробляється з 100% зібраної вручну блакитної веберської агави і не змішується з цукровою тростиною, як деякі інші текіли. Давні рослини агави для текіли Los Arango збирають після вирощування протягом 8-12 років. Приготуання текіли повільне. Готується в глинобитних печах протягом 38 годин, а після 12-годинного відпочинку сік ферментується за допомогою запатентованого спеціального штаму дріжджів, а потім невеликими партіями піддається подвійній дистиляції в мідному перегінному кубі Charentais.

  Los Arango Añejo чудово демонструє навички майстрів гасієнди та їхню увагу до кожної деталі процесу виготовлення текіли. Цей вираз витримується протягом 13 місяців у нових обпалених бочках з американського дуба, які надають текілі її багатий та димний аромат та смак. Кожна невелика партія розливається у пляшки зі скла, що видується на гасіенді. Пляшки ручної роботи прикрашені шкіряними та дерев'яними деталями, відзначаючи справжню мексиканську спадщину бренду та відбиваючи унікальність походження текіли.

Фільтр
Категорії
Міцність
Об’єм
Ціна
фільтр