Список товарів за брендом Elegante

Фільтр
Категорії
Міцність
Об’єм
Тип
Ціна
фільтр
  • 17%
  • 0,75л
  • Іспанія
  • Біле
  • Міцне
  • Солодке
309 ₴
Сорт винограду: Педро Хіменес, ПаломіноАромат: Складний, з тонами сухофруктів, кориці і карамеліСмак: Складний букет горіхів, родзинок і печиваТемпература подачі: 14-15СГастрономічні поєднання: Аперитив, сири, десерти
  • 17%
  • 0,75л
  • Іспанія
  • Біле
  • Міцне
  • Напівсолодке
Сорт винограду: Педро Хіменес, ПаломіноАромат: Чистий, горіховий, з легкими танинами і відтінком какаоСмак: Дуже м 'який, солодкуватий, із тонами горіха та ізюмаТемпература подачі: 14-15СГастрономічні поєднання: Сири, горіхи, шоколадний десерти
  • 15%
  • 0,75л
  • Іспанія
  • Біле
  • Сухе
Вино

Херес Elegante Fino біле сухе

Elegante
U00001534
276 ₴
Сорт винограду: ПаломіноАромат: Вишуканий, з насиченими танинамиСмак: Свіжий, з легкої кислинкоюТемпература подачі: 5-8СГастрономічні поєднання: Морепродукти, легкі закуски, блакитні сири
Показано 1-3 з 3 товарів

Купити Elegante

González Byass (Гонсалес Біас) був заснований в 1835 Мануелем Марією Гонсалеcом Анхелем в регіоні Херес, Іспанія. У віці 23 років він вирішив присвятити себе виготовленню та продажу хересних вин та міцних напоїв. В 1844 перші бочки хересу Тіо Пепе були експортовані в Лондон.Потім, в 1855 році, британський дистриб'ютор Роберт Блек Біас став партнером компанії, для зміцнення ділових зв'язків з Великобританією - основним ринком збуту хересних вин у той час. Комерційний альянс між сім'ями Біас та Гонсалес тривав до 1988 року, коли сім'я Біас вийшла зі справи, а виноробня перейшла до рук прямих нащадків Мануеля Марії Гонсалеc.Завдяки чудовій якості вина справи у компанії відразу пішли в гору, тому через короткий час про продукцію Гонсалес Біас вже знали не тільки в Іспанії, але і в Англії, Франції та інших європейських країнах. У 1862 році льоху компанії навіть відвідала королева Ізабелла II, висловивши цим свою повагу до майстерності виноробів. Примітно те, що спорудженням церемоніального винного льоху займався знаменитий французький інженер Густав Ейфель, який створив Ейфелеву вежу і був другом Мануеля Гонсалеса.

Напівсухий херес "Elegante" Medium створюється із двох сортів винограду - Паломіно та Педро Хіменес, які проходять роздільну вініфікацію . Паломіно відокремлюється від гребенів, м'яко пресується і ферментується за контрольованої температури в чанах з нержавіючої сталі до 11% алкоголю. Після кріплення виноградним спиртом до 15,5% алкоголю вино поміщається в систему Солера таким чином, щоб у кожній бочці не вистачало 100 л. вина для утворення дріжджової плівки "флер". Після трирічної витримки вино кріпиться до 17% алкоголю, завдяки чому "флер" відмирає, а витримка продовжується в контакті з киснем. Педро Хіменес збирається досить пізно. Його залишають підсушуватись на сонці протягом двох тижнів, за цей час ягоди втрачають до 40% вологи. Зібраний виноград проходить гребеневиділення, пресування та алкогольну ферментацію до 7% алкоголю. Потім обидва вина змішуються, і херес ще якийсь час зберігається в бочках за системою Солера. Завдяки такій складній технології херес "Елеганте" Медіум має чудовий, збалансований, свіжий смак з чарівними тонами горіхів і сухофруктів.