Список товарів за брендом Cointreau


Купити Cointreau

Cointreau – висококласний лікер із Франції. Лікер є міцним алкогольним напоєм з характерною насолодою, отриманий на основі соку фруктів і ягід або трав'яних настоянок. Перші лікери з'явилися в Середні віки - їх використовували як лікарський засіб. Сьогодні напій набув широкого поширення.Вживається в чистому вигляді як дижестив, додається до чаю або кави, використовується для приготування алкогольних коктейлів, а також десертів та солодкої випічки.

З 1849 року марка Cointreau втілює дух новаторства і бездоганну майстерність свого засновника. Оригінальна рецептура, традиції та відданість якості Будинку передаються з покоління в покоління сім'ї Куантро, ім'я якої перетворилося на міжнародний бренд. Під час французької промислової революції Адольф Куатро, торговець з Анже, вирішує зайнятися виробництвом лікерів. Він пропонує споживачам понад 50 різних есенцій, включаючи напої на основі вишні, полуниці, сливи.У 1875 році підприємство переходить до Едуарда Куатро, племінника засновника.У 1885 році, після численних досліджень та експериментів, Едуард створює збалансований, кристально прозорий лікер, що має більш насичений смак, але менш солодкий, ніж продукти того часу. Напій став результатом змішування сухої та свіжої шкірки солодких та гірких апельсинів у певній пропорції.

1923 року, після смерті Едуарда, бізнес очолюють його сини Луї та Андре. Протягом XX століття компанія перебуває на стадії безперервного зростання: модернізує виробництво, відкриває нові філії, розробляє рекламні кампанії. Оператор, який раніше працював із братами Люм'єр, знімає для компанії перший рекламний ролик. Якість лікеру Cointreau залежить насамперед від інгредієнтів. Cointreau використовує шкірку апельсинів, які отримують від відомих виробників з різних країн – від Бразилії до Іспанії, від Гани до Сенегалу. Шкірка, зрізана вручну, піддається природному сушінню на сонці від трьох до п'яти днів, залежно від особливостей урожаю та клімату, поки вміст вологи в ній не досягне 11%. Після цього головний винокур визначає пропорції, необхідні отримання ідеального ароматичного балансу.Керол Квінтон - майстер дистилерії у шостому поколінні. "Моє головне завдання - зберегти унікальний смак лікеру, створеного Едуардом Куантро".