Список товарів за брендом Chateau La Roseraie
Купити Chateau La Roseraie
Виноробня Chateau La Roseraie була заснована понад століття тому, розташувавшись табором на березі порту Ла-Лун, предок стежив за навантаженням своїх бочок. Пізніше пра-прадід створив виноградник Pied Melon біля підніжжя невеликої романської церкви з глазурованою плиткою в містечку, мером якого він був. Таким чином, кожне покоління протягом 300 років докладало зусиль для пожвавлення виноградних лоз, що з'явилися внаслідок роботи стародавніх.З 2004 року настала черга молодика взятися за благоустрій ділянок, які були його ігровим майданчиком. Власність тягнеться на 16 га виноградників, добре виставлених у самому серці апелласьона. Більшість виноградника складається з старих лоз, розташованих на схилах пагорбів, з яких відкривається безтурботний вид на гирло річки.
На правому березі гирла Жирони, приблизно за п'ятдесят кілометрів на північ від Бордо, обличчям до Медока,терруар винокурні складається з долин і схилів глинисто-вапнякових пагорбів, де з римських часів вирощували виноград. Майно поділено на 2 частини. Більшість їх розташовані в Карс, неподалік гирла, на схилах пагорбів, з яких можна споглядати Жиронду. Решта, на кілька кілометрів далі вглиб суші, складається з глинисто-вапнякових, а також глинисто-гравійних ґрунтів. Дозрівання винограду відбувається дещо повільніше, що дозволяє добре організувати роботу, зокрема збирання врожаю. У цьому регіоні помірний клімат завдяки наявності лиману та океану, а також сприятливому сонячному світлу для дозрівання винограду.
Переважно добре дренований глинисто-вапняковий терруар і сорти винограду, що складаються на 85% з Мерло, Каберне Фран і нещодавно доданого Мальбека, надають винам їхнього кольору, тіла і щедрого букету, який дозволяє проявити себе з міркувань збереження смаку. Виноградні лози, посаджені в кількості 5000 лоз на гектар і обрізані методом подвійного Гюйо, отримують вигоду від уважного догляду, адаптованого до ділянок, з обрізанням листя та збиранням зелені, що забезпечує оптимальне дозрівання.
Вініфікація поєднує в собі традиції та модернізм з мацерацією до та після ферментації, адаптованої до ділянки, вінтажу та температурного регулювання.Після вініфікації вина витримуються від 12 до 18 місяців у дубових бочках, 1/3 з яких у нових дерев'яних бочках.Вироби вина мають гарний гранатовий колір, вони збалансовані, округлі і добре структуровані, розвиваючи аромати стиглих фруктів, характерні для цього найменування. Вони виявляють хорошу схильність до старіння та поступово розвивають свій потенціал протягом 3-5 років.Вінтаж 2009 виражає типовість найменування. Це збалансоване вино з рясним та смачним смаком. Сьогодні це приємно на смак, але ви також можете забути про нього на деякий час, щоб він набув округлості та складності.