Список товарів за брендом Balvenie
Купити Balvenie
Історія дистилерії The Balvenie розпочалася у 1892 році, через 5 років після заснування компанії William Grant & Sons.Свою назву вона отримала від однойменного старовинного маєтку Балвені, на території якого знаходиться.За більш ніж 125 років гуральня мало змінилася, зберігши традиції виробництва шотландського віскі.The Balvenie - справді винятковий віскі і на те є кілька причин.The Balvenie — єдина винокурня в шотландському Нагір'ї, де досі вирощують і солодять ячмінь на солодовищах струмового типу.У штаті команди працює мідник, який день у день слідкує за станом мідних перегінних кубів, а турбота про бочки для витримки The Balvenie довіряється лише штатним бондарям.Всі ці особливості виробництва дозволяють назвати The Balvenie одним з найцікавіших і найскладніших односолодових віскі ручної роботи у світі.
Колекція The Balvenie створюється Девідом Стюартом, майстром гуральні з найбільшим стажем в промисловості.Кожен сорт має неповторний смак: багатий, м'який, з яскравою медовою ноткою, характерною тільки для The Balvenie.
Цей віскі був названий на честь середньовічного замку Балвені, чиї стіни пам'ятають опальних шотландських аристократів та британських монархів. У XVIII столітті давня фортеця була занедбана, подарувавши своє ім'я фермі Balvenie Mains, на якій пізніше і виникла винокурня Вільяма Гранта.
Винокурня The Balvenie – єдина в Шотландії досі сама вирощує ячмінь та виробляє ячмінний солод.Сьогодні, коли знайти постачальника високоякісної сировини не складає труднощів, майстри The Balvenie все одно вважають за краще користуватися власними посівними площами, тисячею акрів землі ферми Balvenie Mains, де й росте ячмінь екстра-класу для кращого шотландського односолодового віскі.Єдина поступка сучасним технологіям – працівники використовують зернозбиральний комбайн.
Винокурня The Balvenie – осередок не тільки давніх традицій виробництва віскі, а й унікальних, рідко де зустрічаються ремесел.Одне з них – професія медника.Форма та розмір перегінних кубів, які використовуються для отримання дистиляту, суттєво впливають на смак та аромат спирту.За ідеальним станом перегінних кубів Balvenie Boil Ball стежить Денніс Макбейн, власний мідник компанії, що працює на винокурні понад півстоліття – чи не єдиний мідник у всій Шотландії.
В даний час винокурня The Balvenie Distillery випускає ряд односолодових віскі The Balvenie, які були удостоєні величезної кількості престижних нагород.Колекція віскі включає The Balvenie DoubleWood 12 і 17 років, The Balvenie Single Barrel 15, The Balvenie PortWood 21, The Balvenie 30, 40, 50 років і безліч інших унікальних релізів.