Купити Вино Tradition Reserve Carmenere
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Tradition Reserve Carmenere

Я00068150
320 ₴
з ПДВ
65 од.
  • Міцність
    13.50%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Чилі
  • Колір
    Червоне
  • Солодкість
    Сухе
Los Boldos

Аромат: В Ароматі вина тону стиглих червоних ягід (суниці та червоної смородини) змішуються з нотами чорних фруктів та відтінками спецій та дубової деревини.
Смак: Смак вина свіжий, добре збалансований, з інтегрованими м'якими танінами та елегантним післясмаком.

Гастрономічні поєднання: Вино добре поєднується з м'ясними стравами, особливо з яловичини та свинини, пастою з пряним соусом, ковбасами, такими як салямі та шинка.

 
Поринемо у світ високоякісних молодих вин "Традисьйон Ресерве" від Chateau Los Boldos, а зокрема в "Tradition Reserve" Carmenere, раніше відоме як "Cuvee Tradition" Carmenere. Ця чудова лінійка вин не просто відображає традиції виноробства, але також є втіленням найкращих властивостей терруару Качапоаль та яскравої фруктовості благородних сортів винограду.
Що робить ці вина такими особливими? Усі вина у лінійці витримуються до 6 місяців у бочках із французького дуба. Це делікатне витримування дозволяє зберегти найкращі сортові характеристики та фруктовий стиль вин, створюючи ідеальний баланс між ніжністю та силою.

Не пропустіть можливість спробувати "Tradition Reserve" Carmenere і дізнатися, який смак може створити поєднання традицій виноробства, терруару та благородних сортів винограду.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5