Кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Паста CANNELLONI 250г Granoro
Я00005083
60 ₴
з ПДВ
Розпродано
Каннеллоні - один з перших видів пасти. З давніх часів їх готували з тіста, замішаного на воді і змеленого з сіллю зерна, потім тісто розгортали і нарізали на прямокутники, на які клали начинку, згортали в трубочку і потім запікали. Каннеллоні - це паста у вигляді великих порожнистих трубочок, яка зазвичай використовується для фарширування. Каннеллоні фарширують м'ясним або рибним фаршем, сиром, грибами або овочами, укладають на деко, заливають соусом (найчастіше використовують класичний томатний або соус «Бешамель») і запікають у духовці до готовності. Каннеллоні не вимагають попереднього відварювання.