Список товарів за брендом Vigo

  • 0,315л
  • Польща
  • У коробці
Купити Комбуча з огірком та коріандром Vigo Cucumber+Coriander BIO 0,315л скло
Розпродано
Опис: Комбуча ферментований напій на основі симбіотичної культури чайного гриба. Це кислуватий ледве терпкий слабогазований напій. У процесі ферментації культура поглинає цукор і утворює ряд корисних речовин, серед яких пробіотики, ензими, ферменти, необхідні для макробіома та імунітету людини, а також електроліти, які допомагають відновити організм після...
  • 0,315л
  • Польща
Купити Комбуча з шипшиною Vigo Rose BIO 0,315 л скло
Розпродано
Безалкогольні напої

Комбуча з шипшиною Vigo Rose BIO 0,315 л скло

Vigo
Я00083489
37 ₴
Опис: Комбуча ферментований напій на основі симбіотичної культури чайного гриба. Це кислуватий ледве терпкий слабогазований напій. У процесі ферментації культура поглинає цукор і утворює ряд корисних речовин, серед яких пробіотики, ензими, ферменти, необхідні для макробіома та імунітету людини, а також електроліти, які допомагають відновити організм після...
  • 0,315л
  • Польща
Купити Комбуча з ацеролу та імбиром Vigo Acerola+Ginger BIO 0,315л скло
Розпродано
37 ₴
Опис: Комбуча ферментований напій на основі симбіотичної культури чайного гриба. Це кислуватий ледве терпкий слабогазований напій. У процесі ферментації культура поглинає цукор і утворює ряд корисних речовин, серед яких пробіотики, ензими, ферменти, необхідні для макробіома та імунітету людини, а також електроліти, які допомагають відновити організм після...
Показано 1-3 з 3 товарів

Купити Vigo

Cruz Group – це харчовий стартап, заснований Олександром Пштуром та Пшемиславом Ігелем у 2015 році. Ця мікрокомпанія з Познані спеціалізується на виробництві органічних напоїв на основі настоїв з використанням традиційних рецептів та екзотичних інгредієнтів. — При роботі над новими продуктами Cruz Group спирається лише на традиційні методи пивоваріння та ферментації без зайвих і непотрібних добавок. І як це не парадоксально, те, що традиційно, в основі своїй є нашим нововведенням для компанії. Споживачі та фахівці з усього світу цінують повернення до нині забутих, але перевірених методів створення настоїв. Органічні напої Cruz Group Vigo Kombucha та Yoko виготовлені з настоїв східних чаїв та трав. Стартап із Познані виробляє їх на трьох заводах у Польщі, а нещодавно також у Кейптауні, Південна Африка. Cruz Group 100% польський капітал, і компанія прагне зберегти статус-кво, незважаючи на інтерес декількох фондів. Крім того, до лютого 2019 Cruz Group хоче подвоїти їх продуктовий портфель. 98% продукції йде експорту. У 2018 році компанія представила свої напої на двох виставках найбільшого у світі продовольчого ярмарку SIAL — у травні у Китаї та у жовтні у Парижі. На обох заходах Cruz Group повернула нагороду Food Innovation of 2018 за напій Yoko. Крім того, стартап отримав нагороду за продукт, який з'явиться на ринку не раніше, ніж перший квартал 2019 року.
Фільтр
Категорії
Об’єм
Ціна
фільтр