- 43%
- 0,7л
- Японія
- У коробці
- Золотистий
- Солодовий купажований (Blended malt)
Список товарів за брендом Shinobu
- 43%
- 0,7л
- Японія
- Золотистий
- Блендовий (Blended)
- 43%
- 0,7л
- Японія
- Золотистий
- Солодовий купажований (Blended malt)
- 43%
- 0,7л
- Японія
- У коробці
- Золотистий
- Блендовий (Blended)
- 43%
- 0,7л
- Японія
- У коробці
- Золотистий
- Солодовий купажований (Blended malt)
- 10 років
Купити Shinobul
Shinobu у перекладі з японської означає «Терпіння», оскільки саме таким має бути дух дистилятора при виробництві якісного віскі.Віскі Shinobu виготовляється вручну креативним дистилятором паном Усамі шляхом ретельного відбору віскі з усього світу,який спочатку витримується в бочках з-під хересу та бурбону,а потім доповнюється цінним японським дубом Мізунара в Японії.В результаті виходить унікальне поєднання смаків і динамічного вибуху в смаку, але при цьому таке м'яке,що легко п'ється.Все натуральне без барвників.М'яко обсмажені горіхи, желейна груша та мед – все це відчувається в ароматі цього японського віскі.Чорний перець і гвоздика рано проявляються у смаку,стиглі цитрусові та печені яблука розвиваються перед довгим, гладким присмаком.
Niigata Beer є виробником бренду Shinobu – невелика компанія в японському місті Ніігата, великому портовому центрі та столиці однойменної префектури у регіоні Тюбу на острові Хонсю. Ніігата славиться своїми "білими" скарбами - снігом, рисом та саке.Саме тут у 1997 році підприємець Кен Усамі вирішив відкрити крафтову пивоварню. Він відомий тим, що першим з японських виробників застосував вторинну ферментацію в банку як один з етапів пивоваріння.Пиво Ніігата Бір славиться своїм унікальним складом та винятковими органолептичними характеристиками.
У 2017 році Усамі отримав ліцензію на виробництво віскі, про яку давно мріяв. Для свого дітища майстер вибрав ім'я Shinobu, що японською означає "терпіння".Для створення віскі ретельно відбираються найкращі дистиляти, які потім витримуються в дубових бочках другого наповнення з-під бурбона та хересу, а також у бариках з цінного японського дуба мідзунара, розвиваючи глибокий і гармонійний смакоаромат.