Список товарів за брендом Negrita

  • 37.50%
  • Франція
  • Білий
Ром

Ром Negrita White 1.0л

Negrita
Я00011699
432 ₴
Аромат: Приємний, поєднання жовтих фруктів і екзотичних нотСмак: Солодкий, фруктовий з приємними цитрусовими ноткамиРекомендації: Ідеальний для коктейлів
  • 35%
  • 0,7л
  • Франція
  • Пряний (Spiced)
Аромат: Теплий, з нотами сухофруктів, ваніліСмак: Насичений, зігріваючий, пряний із тонами меду, ванілі, лимона і екзотичних спеційРекомендації: Пряність рома ідеально підходить для створення коктейлів
  • 35%
  • Франція
  • Пряний (Spiced)
Аромат: Теплий, з нотами сухофруктів, ваніліСмак: Насичений, зігріваючий, пряний із тонами меду, ванілі, лимона і екзотичних спеційРекомендації: Пряність рома ідеально підходить для створення коктейлів
  • 37.50%
  • 0,7л
  • Франція
  • Витриманий
Ром

Ром Negrita Anejo 0.7л

Negrita
Я00046993
336 ₴
Аромат: Легкий, лісистий з ванільними і цитрусовими нотамиСмак: Тонке поєднання між вареними фруктами і деревними АроматамиРекомендації: В чистому вигляді або коктейлях
  • 37.50%
  • Франція
  • Витриманий
Ром

Ром Negrita Anejo 1.0л

Negrita
Я00046994
468 ₴
Аромат: Легкий, лісистий з ванільними і цитрусовими нотами Смак: Тонке поєднання між вареними фруктами і деревними Ароматами Рекомендації: В чистому вигляді або коктейлях
Показано 1-5 з 8 товарів

Купити Negrita (Негріта)

Negrita - культовий Карибський ром. Ром - це спиртний напій отриманий в результаті ферментації і дистиляції продуктів цукрово-тростинного виробництва.

Є два типи рому: ром Агріколь, отриманий із соку цукрової тростини та ром отриманий з патоки після виробництва цукру з цукрової тростини.

⠀⠀ Є безліч видів рому, білий, золотистий, темний, витриманий ром і це ще не все. З 1996 року тільки ром з Мартиніки має назву d"Origine Controlee (AOC), це як раз ром Negrita.

⠀⠀ Коли очерет повністю дозріває, врожай збирають і свіжозварену цукрову тростину відправляють на винокурню для виробництва рому Агріколь. Для виробництва другого виду рому цукрова тростина спочатку відправляють на завод для виробництва цукру, а потім меляса (чорна патока) витягнута з тростини перевозиться на завод для виробництва рому.

Для рома "Агріколь" тростини спочатку переробляють на млині відокремлюючи солодкий густий сік (везу) від волокнистої складової (жому). Для рома цукрового заводу, патоку регідратують і пресують. В обох варіантах виробництва отриманий сік фільтрується і надходить в чани для бродіння.

⠀⠀ Ключовим етапом виробництва рому є ферментація. Цей етап визначає органолептичні властивості напою. Після додавання дріжджів, починається бродіння, яке триває в середньому 36 годин. Дріжджі "з"їдають" цукор для виробництва алкоголю та вже через 48 годин слідів цукру не залишається. А сік перетворюється в вино, міцністю 5 - 7%.

⠀⠀ Наступним етапом є дистиляція, її завдання відокремити алкоголь. Проходячи через кілька рівнів в дістіляційних баках, очеретяне вино перетинається з парою. При кипінні рідини утворюються пари спирту, вони збираються та охолоджуються.

⠀⠀ І завершальним етапом є розлив в пляшки або витримка напою.

⠀⠀ Виробляє цей видатний напій компанія Bardinet S. A. S. Вона була заснована в 1857 році молодим виробником спиртних напоїв з Ліможа, Полем Бардіне. Для нього стало викликом можливість створювати напої з тафіі, неочищеного спирту цукрової тростини. Він витратив роки експериментуючи з технологією і відкриваючи нові смаки та аромати вдаючись до допомоги тривалих періодів дозрівання напою в дубових бочках. Завдяки пристрасті Поля Бердіне й народився ром Негріта.

Фільтр
Категорії
Міцність
Об’єм
Тип
Ціна
фільтр