Купити Moko
У 1869 році два брати з Бордо, Ернест та Моріс Лассер, вирішили створити власну марку рому: «МОКО».
Брати наголошували на якості та традиції при виборі рому, імпортованого з Мартініки та Ямайки для МОКО. Вони вдосконалили методи дистиляції та витримки, щоб отримати чудовий та приємніший напій.
Їхні роми швидко мали великий успіх, збираючи численні нагороди та медалі. Однак у 1960-х виробництво та розповсюдження припинилися.
У 2017 році цінителі чудового рому можуть порадіти відродженню MOKO RUM.
Філіп Пейра та його діти Клеманс та Едуар – прямі нащадки Ернеста Лассера – використовують свій багаторічний досвід у виробництві вин та спиртних напоїв, щоб відродити МОКО, оновивши методи, які використовуються їхніми предками при створенні чудового рому. Ром витримується протягом кількох років у Панамі для досягнення зрілості, а потім імпортується з повним вмістом натурального алкоголю, щоб зберегти ароматичне багатство.
У підвалах Maison Peyrat вони витримуються протягом кількох місяців у дубових бочках, які раніше використовувалися для витримки коньяку, щоб надати напою незрівнянну елегантність і велику округлість смаку.