Список товарів за брендом GRANORO

Фільтр
Категорії
Об’єм
Ціна
фільтр
  • 500г
  • Італія
Продукти

Паста CAPELLINI 500г Granoro

GRANORO
Я00007754
47 ₴
Традиційні італійські макаронні вироби, які є одними з найбільш тонких італійських спагеті. Довга і дуже-дуже тонка (близько 1 мм) паста. У перекладі з італійського «сapellinо» - це волосок. За формою дуже схожа на спагетті. Каппеліні, як правило, використовують для приготування супів і бульйонів, а також їх подають з легкими ніжними соусами - томатним...
  • 500г
  • Італія
Продукти

Паста FILINI 500г Granoro

GRANORO
Я00007764
47 ₴
Філіні виконані у формі тонких коротких ниток, виготовлені з твердих сортів пшениці. Це вишуканий делікатес, який підходить як для дітей, так і для дорослих. Формат макаронних виробів Filini прекрасно підходить для приготування супів з різними інгредієнтами. GRANORO також рекомендує спробувати приготувати смачний кремовий суп із червоної сочевиці,...
  • 500г
  • Італія
Продукти

Паста SPAGHETTINI 500г Granoro

GRANORO
Я00007753
47 ₴
Ароматна і смачна класична паста Granoro виробляється з борошна, одержаного з пшениці твердих сортів. Сировина проходить ретельний відбір, а в основу виробничого процесу закладено уважне і шанобливе ставлення до якості готової продукції. Технологія розроблена з урахуванням збереження містяться в борошні корисних інгредієнтів, зокрема, глютену...
  • 500г
  • Італія
Продукти

Паста COCCIOLETTE 500г Granoro

GRANORO
Я00007763
47 ₴
Найпопулярніший додаток до цієї пасти - соуси на основі томата: від простого томатного соусу з базиліком до більш густого м'ясного рагу. Завдяки своєї фантазійної, красиво вигнутої форми з тонкими канавками, паста чудово утримує соуси всередині і ззовні. Пасту можна запікати і додавати в салати, з цим видом пасти легко експериментувати - результат завжди...
Показано 1-5 з 18 товарів

Купити GRANORO

Pastificio Attilio Mastromauro - Granoro Srl базується в Корато, в Апулії, регіоні, розташованому в самому серці Південної Італії, зануреному в область з багатою історією і традиціями, яка завжди була відома як місце виробництва кращих дурнів. Пшениця в Італії та Європі. З стародавньої сім'ї промислових виробників пасти, яка виробляла макаронні вироби з 1930 року, пан Аттіліо Мастромауро заснував нову власну компанію Pastificio під брендом Granoro і розпочав свій бізнес у 1967 році. Паста Granoro виробляється на єдиній фабриці. Корaто в Aпулії та пана Аттіліо, який разом зі своїми дочками Мариною та Даніелою спостерігає за виробництвом, приділяючи велику увагу якості, переконаний, що неможливо реалізувати однорідне виробництво, якщо одна й та сама марка макаронних виробів виробляється на різних фабриках (як це відбувається у багатьох італійських підприємств з виробництва макаронних виробів), оскільки, на його думку, виробничий процес може бути гарантований однаково у кожному їх, негативно відбиваючись на кінцевому якості пасти. У Pastificio Granoro технологія завжди використовувалася для отримання найвищої якості і гармонійно поєднувалася з древнім мистецтвом виготовлення пасти, не спотворюючи пасту поспішними виробничими процесами.