Купити Джин "Hven Organic Navy" дерев'яна коробка
Купити Джин "Hven Organic Navy" дерев'яна коробка
Купити Джин "Hven Organic Navy" дерев'яна коробка
Купити Джин "Hven Organic Navy" дерев'яна коробка
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Джин "Hven Organic Navy" дерев'яна коробка

Я00056557
1 196 ₴
з ПДВ
Розпродано
  • Міцність
    57.10%
  • Об’єм
    0,5л
  • Країна
    Швеція
  • У коробці
    У коробці
  • EAN 13
    7350044859175

Аромат: чистий, з ясними нотками ялівцю та цитрусових, легкий Аромат ванілі доповнений пряною нотою лакриці. Міцний алкоголь добре збалансований Ароматом трав та коріандру.
Смак: Смак потужний, але водночас дуже м'який. Переклад: лакриці врівноважують кислотність, а насолода дубової витримки залишає точку балансу в середині мови.
Рекомендації: У чистому вигляді з льодом чи коктейлях.

 
Джин Spirit of Hven Organic Navy Strength – це унікальний дистилят, який виготовляється від зерна до пляшки на острові Хвен у протоці Ресунд. Цей чудовий сорт Джина має сотні років історії. Змінена форма та подальший розвиток відповідно до нової та безпечної техніки дистиляції, адаптованої до сучасної культури пиття та вишуканих смакових та ароматичних рецепторів. Після мацерації спирт ретельно переганяється у спеціально розробленому перегінному кубі з додаванням лаванди, ромашки та квітів бузини у ботанічних кошиках. Готовому кристально чистому дистиляту потім дають постояти до стабілізації рівня кисню та pH. Джин розливається в унікальні фірмові пляшки міцністю 57,1% (100 міцність) без вугільної або холодної фільтрації.
На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5