Купити Ром Relicario Supremo тубус
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Ром Relicario Supremo тубус

Я00102860
2 196 ₴
з ПДВ
215 од.
  • Міцність
    40%
  • Об’єм
    0,7л
  • Країна
    Домінікана
  • У коробці
    У тубусі
  • Тип
    Витриманий
  • EAN 13
    8438001406620

Аромат: присутні ноти червоного винограду та обвугленого дуба, з димними відтінками. Трохи пряний.
Смак:явне відчуття витримки, добре зрілий; Досить чітке сприйняття солодощі у поєднанні з деревними відтінками, тонами ванілі та сушеного солодкого мигдалю.
Післясмак: злегка теплий, деревний
Рекомендації: Ми пропонуємо пити в чистому вигляді, з льодом або водою, а також як складову частину для коктейлів.
 
Подібно до того, хто охороняє дорогоцінний скарб, їхня пляшка рому натхнена тим самим релікварієм, що зберігає такі унікальні аромати, смаки та історію. Ron Relicario Superior і Supremo — це роми, які віддають шану цій формулі, переносячи традиції та ноу-хау на сьогоднішній ринок, тому поціновувачі кращого рома можуть відкрити секрет справжнього домініканського рома та спробувати саму легенду.
Виготовлено із 100% соку цукрової тростини Домініканської Республіки, зібраного вручну. Сік цукрової тростини ферментується протягом 30 годин дріжджами (sacharomyces cereviae), які роблять внесок в ароматичний склад кінцевого продукту. Переганяють кілька стадій в суцільних колонах різної висоти, а останню в мідному перегінному кубі до отримання гладкого продукту. Весь одноденний процес дозрівання суворо контролюється майстром-виробником рому, який прагне максимальної витонченості, індивідуальності та якості. Їх ром витримується при температурі 70 ° в бочках з білого американського дуба ємністю 225 л. Процес контролюється від початку до кінця на заводах у Домініканській Республіці за типової для Карибського басейну вологості та температури. Морський бриз і внутрішнє обсмажування бочок надають рому характерного аромату, індивідуальності та якості.
Relicario Supremo - чудовий ром із Домініканської Республіки, випущений у рамках лінійки Relicario. Relicario Ron Dominicano Supremo виготовлений із суміші старіших ромів, ніж оригінальний варіант Relicario, і представлений так само красиво, як і завжди.
На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5