Купити Ром "Puntacana Club Muy Viejo"
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Ром "Puntacana Club Muy Viejo"

Я00106213
437 ₴
з ПДВ
16 од.
  • Міцність
    37.50%
  • Об’єм
    0,7л
  • Країна
    Домінікана
  • Тип
    Витриманий
  • EAN 13
    7466871100660

Аромат: одразу сухий, що завершується цитрусовими відтінками.
Смак: гарно повний, що тягнеться по всьому небу, закінчується цитрусовими нотками.
Післясмак: трохи сухішим післясмаком і відтінком карибського апельсина
Рекомендації: Ми пропонуємо пити в чистому вигляді, з льодом або водою. Його також можна використовувати для приготування мохіто, фруктового дайкірі або травня та інших.
 

Куба завжди мала репутацію одного з провідних світових виробників рому. Родина Оліверів допомагає підтримувати високу планку з 19 століття. Дон Хуанільо Олівер, патріарх сім'ї, після еміграції на Кубу наприкінці XVIII століття присвятив себе збору та переробці цукрової тростини. Сім'я Оліверів незабаром розширила виробництво рому, і до кінця 1860-х років "rones anejos (витриманий ром)", вироблені Оліверами, вважалися одними з найкращих у світі.

Через революцію 1959 року багато з перших членів родини Олівера залишили Кубу, а їхні нащадки оселилися в Європі та Америці. Наприкінці 1980-х років один із представників нового покоління Оліверів зміг повернутися на Кубу, де його цікавість до минулого спонукала його дослідити історію сім'ї. Досліджуючи сімейні архіви і документи, що добре охороняються, він виявив оригінальні формули приготування кубинського рому, розроблені Оліверами.

Однак відродження сімейної традиції почалося в Домініканській Республіці, що має такий же спекотний і вологий клімат і такі самі топографічні умови, як і Куба. Група кубинських майстрів-ронеро також переїхала на острови, привезши із собою багаторічний досвід.

І один із найбільших творів гуральні — Puntacana Ron Muy Viejo, аромат і смак якого перенесуть вас у тропічний рай одразу після першого ковтка. Так що дивіться та насолоджуйтесь.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5