Ром "Naga Pearl of Jakarta" тубус
Смак: Складний, спокусливий та гладкий, із сильними пряними нотками.
Післясмак: тривалий
Рекомендації: Ми пропонуємо пити в чистому вигляді, з льодом або водою. Його також можна використовувати для приготування мохіто, фруктового дайкірі або травня та інших.
Дистиляція та дозрівання: виготовляється з патоки шляхом повільного бродіння, до якого поступово додаються червоні солодові дріжджі. Дистиляція рому відбувається в серверній частині острова Ява за автентичними азіатськими технологіями. Отриманий ром є сумішшю двох дистиляцій: традиційної і колонної. Потім ром витримується в бочках з дерева тика, а потім в бочках з бурбона.
Жемчужина Джакарты. Что сказать про этот релиз. Трипл Каск. 3 года бочка из дерева jati произрастающая в централи Ява Индонезии. затем 3 года бочка из под американского бурбона и пол года бочка из вишневого дерева. Вкус вишневый табак, такой же и нос, фруктовость красной ягоды, в меру сладкий, немного красочки. вишневая косточка, табак. Плотная ароматика, весьма интересная, стоит попробовать точно.
Відгуки