• Новий
Купити Вино Тихе Ch. Franc Pipeau 1,5л черв.сух13.5%дер. кор.Франція,Сэнт-Эмільен,TM Frane Pipeau

Вінтаж та дизайн може відрізнятися від вказаного на фото. Уточнюйте у оператора.

Вино Тихе Ch. Franc Pipeau 1,5л черв.сух13.5%дер. кор.Франція,Сэнт-Эмільен,TM Frane Pipeau

Я00119212
2 561 ₴
з ПДВ
1 од.
  • Міцність
    13.5%
  • Країна
    Франція
  • У коробці
    У коробці
  • Колір
    Червоне
  • Солодкість
    Сухе
  • Об'єм
    1,5л
  • EAN 13
    3176484063521
Frane Pipeau

 

Характеристики:

  • Країна виробництва: Франція

  • Регіон: Сент-Емільйон, Бордо

  • Торгова марка: Franc Pipeau

  • Міцність: 13,5%

  • Об’єм: 1,5 л

  • Тип: Тихе вино

  • Колір: Червоне

  • Солодкість: Сухе

  • Витримка: У дубових бочках

  • Упаковка: Подарункова коробка


Шедевр із Бордо – витончене вино зі статусом AOC

Château Franc Pipeau Saint-Émilion AOC — це вишукане французьке сухе червоне вино, вироблене в одному з найвідоміших виноробних регіонів Франції — Сент-Емільйон, що входить до складу Бордо.

Це вино створене зі сортів винограду Мерло, Каберне Фран і Каберне Совіньйон, які традиційно використовуються для елітних купажів у Бордо. Витримка в французьких дубових бочках надає вину глибини, структури та чудового потенціалу до розвитку смаку.

Формат 1,5 л (Magnum) і елегантна коробка роблять його ідеальним подарунком або гідним вибором для святкової вечері.


Аромат та смак

Аромат:

Інтенсивний, складний, з нотами стиглої вишні, чорної смородини, чорносливу, а також прянощів, кедра, шкіри та легких ванільних відтінків від дубової витримки.

Смак:

Щільний, глибокий, з м’якими танінами, благородною структурою та довгим, елегантним післясмаком із відтінками кави та спецій.


Історія та витримка

Вино виготовляється на фамільному шато Franc Pipeau, яке має багаторічні традиції виноробства в апеляції Saint-Émilion.

Цей терруар славиться глинисто-вапняковими ґрунтами, що дозволяє винограду досягати ідеального балансу між кислотністю та зрілістю, формуючи класичний стиль бордоських червоних вин.


Ідеальна подача та гастрономічні поєднання

Рекомендується подавати при температурі +16…+18°C. Перед подачею бажано декантувати 30–60 хвилин.

Добре поєднується з:

  • Яловичиною, телятиною

  • Дичиною, качкою або ягням

  • Витриманими сирами

  • Грибними стравами та трюфелями


🍷 Château Franc Pipeau – витримана елегантність із Бордо, що підкорює серце з першого ковтка.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5