Кошик
Вино Chardonnay біле сухе Bodegaza





Я00040046
120 ₴
з ПДВ
Розпродано
Аромат: Фруктовий з переплетення тонів екзотичних (папаю та ананаса) і жовтих фруктів (яблуко і груша)
Смак: Освіжаючий і легкий, м 'який з соковитими нотами жовтого яблука та тропічних фруктів
Температура подачі: 8-10 С
Гастрономічні поєднання: Морепродукти, рибні страви, паста з вершковими соусами, легкі
Смак: Освіжаючий і легкий, м 'який з соковитими нотами жовтого яблука та тропічних фруктів
Температура подачі: 8-10 С
Гастрономічні поєднання: Морепродукти, рибні страви, паста з вершковими соусами, легкі
Вино Chardonnay біле сухе Bodegaza – напій преміум-класу
Характеристики:
- Країна виробництва: Чилі
- Торгова марка: Bodegaza
- Міцність: 12.50%
- Об’єм: 0
- Колір: Біле
- Солодкість: Сухе
Вино Chardonnay біле сухе Bodegaza – унікальний вибір для поціновувачів
Аромат: Фруктовий з переплетення тонів екзотичних (папаю та ананаса) і жовтих фруктів (яблуко і груша)
Смак: Освіжаючий і легкий, м 'який з соковитими нотами жовтого яблука та тропічних фруктів
Температура подачі: 8-10 С
Гастрономічні поєднання: Морепродукти, рибні страви, паста з вершковими соусами, легкі
Смак: Освіжаючий і легкий, м 'який з соковитими нотами жовтого яблука та тропічних фруктів
Температура подачі: 8-10 С
Гастрономічні поєднання: Морепродукти, рибні страви, паста з вершковими соусами, легкі
Аргонолептика
Аромат:
Деталі аромату вказані в описі або відчуваються відповідно до сорту напою.
Смак:
Деталі смаку розкриваються багатогранно, гармонійно поєднуючи основні нотки та післясмак.
Історія та особливості виробництва
Напій виготовляється за традиційною технологією з використанням найкращої сировини. Bodegaza гарантує високу якість та унікальний смак.
Як подавати?
- Оптимальна температура подачі: залежить від виду напою.
- Добре поєднується з різними стравами або для особливих випадків.
⭐ Вино Chardonnay біле сухе Bodegaza – ваш вибір для приємних моментів у колі друзів чи сім’ї!
Вино шикарное. Лёгкое, вкусное, пьётся очень легко. Состояние после него отличное. Одно из лучших, что я пробовала.