Вино Finca Valhonta Lalomba
Аромат: виділяється своєю складністю та ароматичною гармонією. свіжі лісові фрукти, лакрична паличка, чагарник, гвоздика, мінеральність.
Смак: хороша кислотність, що супроводжується присутніми та стиглими танінами, що нагадують відчуття крейди, інтегрованого алкоголю, глибокий ретроназальний смак. дуже довгий і стійкий післясмак
Ручний збір урожаю та транспортування на виноробню на піддонах по 250 кг. Весь виноград проходить через оптичний сортувальний стіл і вміщується в бетонні резервуари. Передферментаційна холодна мацерація. Початок спонтанної ферментації з використанням місцевих дріжджів із виноградника. Бродіння закінчується добірними дріжджами. М'яке пресування та подальша яблучно-молочна ферментація у 500-літровій бочці та витримка протягом 14 місяців. рафінується протягом 8 місяців у бетонних резервуарах.