Купити Вино Tradition Reserve Sauvignon Blanc
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Tradition Reserve Sauvignon Blanc

Я00068146
322 ₴
з ПДВ
12 од.
  • Міцність
    13%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Чилі
  • Колір
    Біле
  • Солодкість
    Сухе
  • EAN 13
    7804338000038
Los Boldos

Аромат: Аромат вина освіжаючий розкривається багатими фруктовими тонами в обрамленні цитрусових відтінків.
Смак: Смак вина легкий, вишуканий та збалансований, демонструє фруктові ноти, відтінки аґрусу та цитрусових, що гармонійно поєднуються з нюансами мінералів. Післясмак тривалий і освіжаючий.
Гастрономічні поєднання: Вино ідеально поєднується зі смаженою рибою, молюсками, кролятиною, ситними салатами, закусками та сирами з сильним смаком.

 
Chateau Los Boldos, "Tradition Reserve" Sauvignon Blanc - це незабутнє вино, яке відрізняється своєю високою якісною прихильністю. Раніше воно називалося "Cuvee Tradition" Sauvignon Blanc, і сьогодні входить до лінійки високоякісних молодих моносортових вин "Традисьйон Резерв". У кожному келиху цього вина можна відчути традиції виноробства та найкращі властивості терруару Качапоаль. Яскраві фруктові нотки благородних сортів винограду додають вино екзотичних ноток та надають йому насичений смак.

Кожне вино з лінійки "Традисьйон Резерв" витримується до 6 місяців у бочках з французького дуба, і завдяки делікатній витримці вина зберігають свої найкращі сортові характеристики та фруктовий стиль. Це вино ідеально поєднується із рибними стравами, морепродуктами, салатами та іншими легкими закусками. Воно також чудово підійде для вечері у колі друзів чи вечора насолоди вином із коханою людиною.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5