Купити Вино Tradition Reserve Chardonnay
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Tradition Reserve Chardonnay

Я00068144
320 ₴
з ПДВ
14 од.
  • Міцність
    13%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Чилі
  • Колір
    Біле
  • Солодкість
    Сухе
  • EAN 13
    7804338000014
Los Boldos

Аромат: Ароматичний букет вина рясніє нотами зрілих тропічних фруктів, тонами абрикоса і груші.
Смак: Смак вина має живу, освіжаючу кислотність, яка доповнює стійкий і тривалий фруктовий післясмак.
Гастрономічні поєднання: Вино ідеально поєднується з білою рибою, морепродуктами, такими як устриці та молюски, м'ясом курки та ідейки, карпаччо з м'яса.

 
Ви відчуєте справжню радість від смаку Chateau Los Boldos, "Tradition Reserve" Chardonnay! Це високоякісне молоде вино з моно сортового винограду повністю передає традиції виноробні та найкращі властивості терруару Качапоаль. Яскрава фруктовість благородних сортів винограду, витримка до 6 місяців у бочках із французького дуба та делікатна обробка дозволяють зберегти найкращі сортові характеристики та фруктовий стиль вина.
Вино виготовлене із добірного винограду, зібраного в оптимальній зрілості. Процес ферментації контролювався протягом 8 днів за температури 14-16 °С. Потім вино витримувалося в бочках із французького дуба протягом 6 місяців, щоб досягти свого ідеального смаку.

Це вино ідеально підходить для поєднання з легкими закусками, морепродуктами, рибою та стравами із птиці. Воно також чудово підійде для вечері з друзями та вечірок. Покуштуйте Chateau Los Boldos, "Tradition Reserve" Chardonnay і насолоджуйтеся смаком та ароматом, які залишать вам незабутні враження!

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5