Купити Вино Tradition Reserve Merlot
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Вино Tradition Reserve Merlot

Я00068151
320 ₴
з ПДВ
84 од.
  • Міцність
    13.50%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Чилі
  • Колір
    Червоне
  • Солодкість
    Сухе
  • EAN 13
    7804338000106
Los Boldos

Аромат: Щедрий Аромат вина наповнений тонами стиглої вишні, ожини, чорної смородини та ванілі.
Смак: Вино має насичений, багатий, збалансований, фруктовий смак з бархатистими танінами і м'яким, елегантним післясмаком.
Гастрономічні поєднання: Вино чудово поєднується з лососем і тунцем, домашнім птахом, ростбіфом, пастою з м'яким соусом та сирами, такими як Брі та Камамбер.

 
Chateau Los Boldos "Tradition Reserve" Merlot - це вино, створене з найкращого винограду, вирощеного на території Качапоаль. Урожай був зібраний у той момент, коли ягоди досягли оптимальної стиглості, щоб зберегти всю свою природну насолоду та соковитість.
Винороби ретельно стежили за процесом мацерації, який проходив у чанах із нержавіючої сталі, щоб дати вину справжній характер та унікальний смак. Ферментація тривала протягом восьми днів за контрольованої температури 25-28 °С, після чого вино пройшло малолактичну ферментацію.

Вино витримувалося в бочках із французького дуба протягом шести місяців, що дозволило зберегти всі сортові характеристики та фруктовий стиль вина. Chateau Los Boldos "Tradition Reserve" Merlot ідеально поєднується з широким спектром страв, таких як лосось, тунець, птах, ростбіф, паста з м'яким соусом та сиру, включаючи Брі та Камамбер. Покуштуйте це вино та насолоджуйтесь його унікальним смаком та ароматом!

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5