Купити вино Grande Reserve Sauvignon Blanc
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

вино Grande Reserve Sauvignon Blanc

Я00068141
552 ₴
з ПДВ
37 од.
  • Міцність
    13%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Чилі
  • Колір
    Біле
  • Солодкість
    Сухе
  • EAN 13
    7804338222164
Los Boldos

Сорт винограду: совіньйон блан
Аромат: В Ароматі вина виділяються відтінки жовтих фруктів: айви, карамболю та персика, яким вторять на задньому плані ноти цитрусових, листя томату та чорної смородини.
Смак: Приємна кислотність до смаку вина доповнює його щільну, м'яку текстуру. Красивий округлий смак зберігає всі відтінки, заявлені в Ароматі.
Температура подачі: 12-14°С
Гастрономічні поєднання: Вино добре доповнить страви з яловичини та баранини, білого м'яса, риби.
 
Шато Лос Болдос – це історія успіху. У 1991 році його засновник вирішив створити вина, які поєднували б вікові методи французького виноробства та потенціал терруару Чилі. І він досяг цього. Сьогодні вина Chateau Los Boldos продаються у більш ніж 40 країнах світу, і їхня популярність тільки зростає.
Chateau Los Boldos "Grande Reserve" Sauvignon Blanc - це одне з найпопулярніших вин господарства. Після ферментації воно витримується в бочках із французького дуба протягом 4-6 місяців, що надає йому густого смаку з відтінками білих фруктів, що переважають над трав'яними нотами. Це ідеальне вино для страв із яловичини та баранини.

Sogrape Vinhos, заснована в 1942 Фернандо Ван Зеллером Гуедесом, є однією з найбільших виноробних компаній в Португалії. Спочатку компанія випускала вино "Матеуш", яке принесло їй популярність. Пізніше вона розширила свій асортимент, який розпочав виробництво вин в інших регіонах Португалії, таких як Дао, Вино Верде, Байррада, Дору та Алентежу. Сьогодні компанія продовжує шукати нові регіони та вина, які відповідатимуть її високим стандартам якості.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5