Купити вино Grande Reserve Chardonnay
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

вино Grande Reserve Chardonnay

Я00068142
520 ₴
з ПДВ
15 од.
  • Міцність
    12.50%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Чилі
  • Колір
    Біле
  • Солодкість
    Сухе
  • EAN 13
    7804338222157
Los Boldos

Сорт винограду: шардоне
Аромат: Свіжий Аромат вина рясніє нотами тропічних фруктів, ананаса і білих квітів.
Смак: Вино володіє повним, вишуканим, щедрим, соковитим, відмінно збалансованим, округлим смаком з нотами стиглих тропічних фруктів і білих квітів, маслянистої текстурою і довгим, освіжаючим післясмаком.
Температура подачі: 12-14 С
Гастрономічні поєднання: Вино гармонійно поєднується з рибою, салатами, телятиною, м'якими сирами.


 
Давайте розкажемо про вино Chateau Los Boldos "Grande Reserve" Chardonnay, яке не тільки вражає своїм смаком і ароматом, але й має дуже цікаву історію. Це вино виготовлене з винограду сорту Шардоне, який вирощується на виноградниках компанії в Чилі. Виноград для виробництва відбирається тільки з ягодами, які досягли оптимальної стиглості, щоб забезпечити вино округлим смаком та вишуканим ароматом. Вино витримується у французьких дубових бочках протягом 4-6 місяців за класичною технологією виготовлення білих вин.

А тепер давайте зазирнемо в минуле і дізнаємось про те, як з'явилося це чудове вино. Шато Лос Болдос було створено в 1991 році з метою виробництва вин світового класу в Чилі. Його засновник передбачав випускати вина, які з'єднають вікові методи французької виноробства і потенціал терруара Чилі, здатного виробляти виноград видатного якості. Тут збереглися виноградники, посаджені у 1948 і 1959 роках, які разом з розширенням виноградників та модернізацією виробництва, дозволили стати компанії одним з кращих чилійських виробників вина.

А ще цікаво, що в 2008 році Chateau Los Boldos стало частиною групи Sogrape, яка виноробна компанія, заснована у 1942 році в Португалії. Сьогодні вина Chateau Los Boldos можна знайти у більш ніж 40 країнах світу, а їхня продукція не втрачає своєї популярності.
На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5