Купити вино Grande Reserve Cabernet Sauvignon
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

вино Grande Reserve Cabernet Sauvignon

Я00068148
520 ₴
з ПДВ
12 од.
  • Міцність
    14%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Чилі
  • Колір
    Червоне
  • Солодкість
    Сухе
  • EAN 13
    7804338000465
Los Boldos

Сорт винограду: Каберне-Совіньйон
Аромат: багатий, з багатогранними, ягідними відтінками, доповненими нюансами шкіри, йоду і дичини
Смак: насичений, добре збалансований, елегантний, свіжий; з терпкуватим ягідними тонами, соковитою кислотністю, м'якими танінами і довгим, сухим післясмаком, із землистими і димними тонами
Температура подачі: 12-14 С
Гастрономічні поєднання: Страви з м'яса, десерти
 

Це червоне, сухе вино Chateau Los Boldos Grande Reserve Cabernet Sauvignon містить 13,5% алкоголю та має об'єм 0,75 літра. Раніше воно називалося "Cuvee Tradition" Cabernet Sauvignon, але тепер увійшло до лінійки високоякісних молодих моносортових вин "Традиціон Резерве", яка належним чином відображає виноробні традиції та кращі властивості терруара Качапоаль. Вино має яскраву фруктовість, яка доповнюється нотками дуба, оскільки всі вина цієї лінійки витримуються принаймні 6 місяців у французьких дубових бочках. Ця дещо довша витримка дозволяє зберегти кращі сортові характеристики та фруктовий стиль вин.

Виноробня Шато Лос Болдос була заснована в 1991 році з метою поєднання вікових знань французьких майстрів та потужного потенціалу чилійського терруару. На виноградниках, висаджених ще в 1948 і 1959 роках, створюються вина, які можна вважати на рівні зі світовими брендами.

З 2008 року Chateau Los Boldos входить до групи Sogrape і ставить своїми основними цілями якість вина, розвиток власних брендів та активну презентацію власних вин. Після вступу до Sogrape на виноробні почалася активна програма реформ з великими інвестиціями. Вина Chateau Los Boldos представлені ​​в більш ніж 40 країнах світу.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5