Віскі East London Rye Whisky коробка
До складу затора входить 55% солодового жита і 45% солодового ячменю, що робить віскі пряним, але не пригнічуючим, але при цьому солодовим, що володіє, легко п'ється характером. Його ферментували повільно (щоб встигнути сформуватися сміливі і складні смаки) з використанням дріжджів М-1, що футуристично звучать, і супермодних сезонних дріжджів. Перший є великим фаворитом серед виробників скотчу, а другий надає бельгійським фермерським елям цитрусовий банановий та перцевий смак. Потім його переганяли в мідних перегінних кубах Арнольда Гольштейна, виготовлених вручну, в перегінних кубах Lamborghini, і витримували в регенерованому дубі (старі французькі бочки, відшліфовані та повторно обсмажені), угорському дубі, американському дубі та бочках, у яких раніше зберігався лондо. Поєднання пивних і шотландських дріжджів, які продовжують бродіння, і всіх цих різних порід дерева створює сміливий, складний і водночас дуже смачний віскі. Його тріснутий чорний перець горошком, какао, цедра лимона, солона карамель, лакриця та патока, а також юнацька яскравість кричать, що його можна пити як кип'ятильник або змішувати з коктейлем.