Купити Виски Matt D'Arcy 10 years Port finish
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Виски Matt D'Arcy 10 years Port finish

Я00104059
4 616 ₴
з ПДВ
9 од.
  • Міцність
    46%
  • Об’єм
    0,7л
  • Країна
    Ірландія
  • У коробці
    У коробці
  • Колір
    Золотистий
  • Тип
    Блендовий (Blended)
  • Витримка
    10 років
  • EAN 13
    5060689200042

Смак: Відкрийте для себе багату, солодку пряність сухофруктів із нотами ячмінного цукру, солоду та дуба.
Аромат: Випробуйте цитрусові та фруктові шари консервованої солодощі та спецій.
 
Давайте поринемо глибше в цю приголомшливу історію про віскі, яке завоювало серця не лише поціновувачів, а й журі найпрестижніших конкурсів!
Повернемося 1817 року, коли компанія Matt D'Arcy & Co. Ltd вперше створила цей неймовірний віскі. З того часу цей напій пережив безліч епох і змін, перетворюючись на справжнє втілення мистецтва. Він так і залишається першим купажованим ірландським віскі цієї компанії – свого роду живою пам'яткою майстерності та традиціям.
Срібна медаль у Лас-Вегасі та золота медаль у Сан-Франциско – наче нагороди, вражені самим смаком та ароматами цього віскі. Вони свідчать про те, що цей напій зміг завоювати визнання не тільки в очах ірландських майстрів, а й усієї світової спільноти поціновувачів віскі.
А щодо самого віскі, то його секрет криється в майстерному поєднанні 10-річної витримки зернового віскі та 17-річної витримки односолодового віскі. Всі ці роки в дубових бочках надали йому неповторної гармонії та складності смаку. А як тільки ви розкриєте пляшку, перед вами розкриються цитрусові та фруктові шари, змішані з тонкими нотками солодощі та спецій. Перший ковток принесе вам багату симфонію сухофруктів і прянощів, і, нарешті, забирають далеко-далеко - в портові простори Ньюрі.

Так що давайте піднімемо келих цьому чудовому віскі, яке втілює в собі століття традицій і пристрасті майстрів віскі, і вирушимо в захоплюючу подорож його смаковими нюансами та історії.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5