Купити Шампанське Besserat Bleu біле брют коробка
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Шампанське Besserat Bleu біле брют коробка

Я00099616
1 796 ₴
з ПДВ
Розпродано
  • Міцність
    12.50%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Франція
  • У коробці
    У коробці
  • Колір
    Біле
  • Солодкість
    Брют
  • EAN 13
    694947040252

Аромат: Квітів, сухих трав, персика, нектарину, яблук, груш, фундука карамелі
Абрикоса, ананаса, персика
Температура подачі: 6-8 С
Гастрономічні поєднання: Поєднується зі спаржею, авокадо, креветками, філе птиці, м'ясом ягняти та фруктовими десертами

 

Забутий час, мов краплі роси, розтанув у світанковому промені, освітлюючи назву, що підноситься на губи справжніх гурманів - "Cuvee des Moines" Brut. Це не просто шампанське, це справжнє витвір мистецтва, що набув культового статусу від Франції до кожного куточка світу. Його аромат та смак, ніби втілення вишуканості, здатні зачарувати своїм м'яким фруктовим відтінком та ідеальним балансом.

Секрет його витонченості розкривається під час виробництва. Після збору винограду і його пресування, як важливий акорд у величній симфонії, сік дарується первинному спиртовому бродінню, незаперечної частини творення. Та ось головне - у виробництві виключено яблучно-молочне бродіння, надаючи вину можливість зберегти свою чистоту та свіжість на протязі тривалого періоду, а також розкрити свій потенціал зберігання. І коли додається тиражний лікер, відбувається наче друге народження вина - вторинне бродіння, яке дарує йому ту неповторну піну та перлинкову живучість.

Та це ще не все. Витримка відбувається цілих три роки, що порушує правила аппелласьона Шампань, але саме цей відважний вчинок додає "Cuvee des Moines" неперевершеної глибини смаку та аромату. Рідкісною нагородою для цього шампанського стали срібні медалі на двох видатних конкурсах у 2014 році - "International Wine & Spirit Competition" та "International Wine Challenge". Це найкращий доказ, що ця розкішна рідкість визнана світовими критиками.

Назва "Кюве де Муан" Брют приховує в собі історію, зв'язану із загадковими ченцями-бенедиктинцями, які першими ризикували експериментувати з методами шампанізації. Але головний акорд цієї історії - Віктор Бессера, власник ресторану "La Samaritaine de Luxe". Його завдання було простим і одночасно неможливим: створити шампанське, що вражало би легкістю піни, ароматом та смаком. Він мав стати не просто аперитивом, а справжньою перлиною на столі, незалежно від страви. Віктор Бессера прийняв виклик, і його безмежне захоплення допомогло народити вина "Cuvee Des Moines", які завойовують серця відразу ж і здобули популярність на всій Європі.

І ось він, "Cuvee des Moines" Brut - справжній скарб, витканий з турботи, пристрасті та таланту, винний шедевр, який магічно перетворює будь-який момент у святкову подію, даруючи нам можливість відчути найкраще, що може подарувати собі гастрономічна вишуканість.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5