Кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Бальзамічний оцет із Модени Balsamic Vinegar of Modena 0,5л Pietro Coricelli
Я00020769
50 ₴
з ПДВ
Розпродано
Бальзамічний оцет або ж просто бальзамік - це сама вишукана з італійських приправ. Серед харчових оцтів, бальзамічний є найароматнішим і має дуже приємний кисло-солодкий смак з насиченими фруктовими відтінками. Традиційно оцет може подаватися на тонких скибочках пармезану «Парміджано Реджано» (Parmigiano Reggiano) в якості легкої закуски. Як приправа він використовується для додання аромату готовому м'ясу, витриманим сирам, запеченим або обсмаженим овочам, карпаччо, салатам і різотто. Він може використовуватися також під час приготування страв, однак, його слід додавати безпосередньо перед готовністю, щоб уникнути втрати аромату. Шанувальники вишуканих страв додають краплю бальзамічного оцту також до полуниці і морозива.