Grappa 1820/1821 Moscato-Porto finish
Витримка: У дереві не менше 18 місяців і подальша остаточна витримка в бочках, в яких раніше містився херес.
Аромат: доповнюється тонкими деревними ароматами, насолодою, багатогранними ароматами фруктів та горіхів.
Смак: з тонким ароматом портвейну. Квіткові нюанси та фруктові ноти персиків та інших фруктів виявляються з легкою кислинкою, що характерно для Москато Граппа.
У Grappa Moscato 1820/1821 італійський бренді з вичавків доповнений ароматами портвейну. Це робиться природним шляхом: вино зберігається в колишніх бочках з-під портвейну. Для виготовлення Mazzetti 1820/1821 використовуються вичавки москато з виноробних регіонів Італії. Його обпалюють періодичним методом за низьких температур. Граппа Москато від Mazzetti, відома своєю високою якістю, витримується щонайменше 18 місяців у дерев'яних бочках, у яких раніше витримувався портвейн. Протягом понад півтора року Маццетті Граппа використовує відкладення портвейну в порах деревини та дубильні речовини дубової бочки. Таким чином, його м'який характер набуває ще більшої гармонії та різноманітності.