Кошик
У вашому кошику більше немає товарів
Лікер Cream de Cassis
F0405209
450 ₴
з ПДВ
1 од.
Creme de Cassis виробляється у Франції з 1841 року. Після того, як фермери, які вирощують смородину, і виробники лікерів об'єдналися в синдикат у 2015 році, тільки лікеру з чорної смородини, спочатку виробленому в Бургундії, можна назвати «Crème de Cassis de Bourgogne». Якість лікеру залежить насамперед від стиглості та концентрації фруктів. Тільки лікери, приготовані зі смородини з Діжона, можуть мати на етикетці назву Creme de Cassis de Dijon. Саме виробництво відносно просте: ягоди насиченого чорного кольору збирають, коли вони повністю дозріли, відразу ж охолоджують до -30 ° C і потім обприскують спиртом. Після тижня перебування у водно-спиртовій ванні дрібні плоди проціджують, настоянку доводять цукром та розливають по пляшках!