Купити Виски Tokinoka Sherry finish
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Виски Tokinoka Sherry finish

Я00080027
2 040 ₴
з ПДВ
33 од.
  • Міцність
    50%
  • Об’єм
    0,5л
  • Країна
    Японія
  • У коробці
    У коробці
  • Колір
    Золотистий
  • Тип
    Блендовий (Blended)
  • EAN 13
    3432379000904

 
Tokinoka Black Sherry Finish – це не просто віскі, це справжнє втілення майстерності та смакових вишукувань. Коли буденність зустрічається з вишуканістю, результат - чудове творіння, створене Акіто Уеда, майстром купажу Будинку.
Ця обмежена серія Tokinoka Black провела свої шість місяців у бочках, які раніше затишно обіймали вина андалузької природи – знаменитий херес Xérès Oloroso. Внаслідок цього шлюбу стихій, віскі придбав щось чарівне: глибокий букет та неповторний смак, у яких переплелися аромати давніх вин та таємниці дубових бочок.
Що ж до самого майстра-купажу, Акіто Уеда, то він вирішив не зупинятися на досягнутому. Він запропонував світові новий погляд на класичний Tokinoka, змішавши 50% солодового віскі та 50% зернового віскі. Але це ще не все – ці дорогоцінні краплі витримувалися у трьох різних типах бочок: бочки з-під бурбона, бочки з-під хересу та навіть нові дубові бочки, щоб наділити напій складною гармонією смаків.
Але тут не закінчується чаклунство. Додаткові 6 місяців у бочках з-під шеррі Олоросо перетворили цей віскі на справжній акорд смаків – він став ще більш округлим, пряним та чарівним. І ось, під кінцевими нотами м'якої ванілі, цей віскі залишає незабутній післясмак, який немов танець смакових нот вашою мовою.

Так що, якщо ви готові відправитися в захоплюючу смакову подорож, Tokinoka Black Sherry Finish готовий познайомити вас з мистецтвом винокурні та чарами смаку, які наче розкриють вам двері у світ вишуканих насолод.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5