Купити Виски Tokinoka Black Sake
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Виски Tokinoka Black Sake

Я00087299
1 146 ₴
з ПДВ
24 од.
  • Міцність
    50%
  • Об’єм
    0,5л
  • Країна
    Японія
  • Колір
    Золотистий
  • Тип
    Блендовий (Blended)
  • EAN 13
    3432370002037

Аромат: Ароматами тропічних фруктів та нотками підсмаженого дуба
 
Купажований віскі Tokinoka Black Label – це справжній прояв японської вишуканості та майстерності: ретельне втілення точності та балансу смаків, а також ніжна, майже вишукана текстура. У самій назві "Tokinoka" відображається глибокий зміст - це немов "аромат часу", який переносять у живі смакові ноти.
Придивіться до Tokinoka Black, і перед вами розкриється палітра фруктових ароматів, немов таємничий тропічний сад. Аромати екзотичних фруктів переплітаються з нотами ніжно підсмаженого дуба, створюючи уособлення антрактності та природної гармонії. І коли гіркота підсмаженого дуба поступається місцем привабливому смаку, весь цей букет стає навіть прекраснішим.

Tokinoka Black виготовлений з вишуканим поєднанням 50% солодового віскі та 50% зернового віскі, які витримуються у бочках трьох різних типів - бурбонівських, бочках з-під шеррі та нових дубових бочках. Ця різноманітність надає йому багату ароматичну гаму, розкриваючи насичені нюанси солодових злаків, солодких фруктів, особливо соковитого персика, а також ніжних відтінків мигдалю та ванілі. Це не просто віскі, це унікальне введення у світ японських смаків — м'яке, ароматне та неповторне.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5