Купити Виски Hven Hvenus Rye
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Виски Hven Hvenus Rye

Я00056559
986 ₴
з ПДВ
6 од.
  • Міцність
    45.60%
  • Об’єм
    0,5л
  • Країна
    Швеція
  • Колір
    Золотистий
  • Тип
    Блендовий (Blended)
  • EAN 13
    7350044859342

Смак: Смак сильний, але не переважний. Баланс приземляється на середню передню мову, підкреслюючи вершковий солодко-перечний житній характер. Елегантні гіркі таніни добре поєднуються зі стриманою кислотністю та ідеально збалансованою міцністю алкоголю.
Аромат: Перший Аромат розкривається темним шоколадом та глибокими нотами обпаленого, висушеного на повітрі американського дуба, за ним йдуть вершкові ноти мигдально-морквяного пирога.
 
Hvenus – це по-справжньому унікальний житній віскі, створений майстром дистиляції Хенріком Моліном на гуральні Spirit of Hven. Віскі характеризується елегантним та бархатисто-гладким, але потужним та ароматним смаком. Кожна партія складається з 42 бочок, які змішуються, аерація та дуже обережно фільтруються перед розливом у пляшки з міцністю 45,6% обсягу. Віскі не пройшов вугільну фільтрацію, не містить додавання барвників чи цукру, а лише добре приготовлений віскі, витриманий на найкращому американському дубі (Quercus Alba), який вдалося виявити.
Остаточний рецепт зернового спирту складається з сорока двох бочок із чотирьох різних рецептів: 78,6% іржі, 11,9% пшениці, 4,8% кукурудзи та 4,8% ячменю. Бочки витримуються від трьох до шести років, частково у спеціальних складах із контрольованими кліматичними умовами. Все це створює унікальну м'якість та букет віскі.

Hvenus – це справжній шедевр, створений із любов'ю та увагою до деталей. Він вражає своєю якістю та характером, даруючи смакові враження, які не залишать байдужим жодного поціновувача віскі. Завдяки своїй унікальності та майстерності Хенріка Моліна, Hvenus стане справжньою окрасою будь-якої збірки віскі та чудовим подарунком для справжніх поціновувачів цього благородного напою.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5