Купити Grappa Imperiale di Bohemia Moscato
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Grappa Imperiale di Bohemia Moscato

Я00037552
3 596 ₴
з ПДВ
Розпродано
  • Міцність
    43%
  • Об’єм
    0,5л
  • Країна
    Італія
  • У коробці
    У скриньці
  • EAN 13
    8006050136258


 

Відправляйтеся у захоплюючу подорож у світ італійської розкіші з неперевершеною граппою Mazzetti Imperiale di Bohemia Moscato 0,5 L, упакованою в елегантну дерев'яну коробку. Цей подарунок стане ідеальним вибором для справжніх цінителів італійського смаку та подарує вам неповторний досвід.

Вироблена в прославленому регіоні П'ємонт, ця граппа витончено поєднує в собі величність високоякісних вин і неповторність спиртних напоїв. Граппа - це алкогольний напій італійського походження, отриманий шляхом дистиляції виноградної маси. Її висока міцність і насичений смак дозволяють насолодитися кожним ковтком по-справжньому.

Mazzetti Imperiale di Bohemia Moscato 0,5 L - одна з найкращих грапп в світі, завоювала серця та душі цінителів алкогольних напоїв. Ця унікальна граппа створюється з відбірного винограду, вирощеного в екологічно чистих районах Італії. Її аромат та смак завжди зачаровують і дозволяють насолоджуватися ними в будь-який час дня.

Упакована в прекрасну дерев'яну коробку, граппа Mazzetti Imperiale di Bohemia Moscato 0,5 L стає ідеальним подарунком для будь-якої нагоди. Цей вишуканий напій має вражаючу міцність - 40%, дозволяючи вам насолодитися його насиченим смаком з поміркованістю. Ви можете пити його чистим або використовувати як основу для коктейлів, розносячи вечірні посиденьки дивовижними комбінаціями.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5