Купити Горілка Moses Date
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Горілка Moses Date

Я00102814
490 ₴
з ПДВ
12 од.
  • Міцність
    32%
  • Об’єм
    0,75л
  • Країна
    Фінляндія
  • Колір
    Прозорий
  • EAN 13
    6430034140207

Аромат: переважає привабливий Аромат стиглих фініків, що супроводжується тонкими відтінками ванілі і ніжним квітковим відтінком.
Смак: Початковий смак розкривається соковитою і бархатистою насолодою, що нагадує карамелізовані фініки, яка чудово врівноважується притаманною горілці м'якістю. У міру розкриття смаку з'являється суміш складних нот. У середині неба є ніжна теплота, яка доповнює насолоду, пропонуючи приємні нотки прянощів.
Післясмак: напрочуд чистий, що дозволяє природній насолоді витончено слабшати і залишати незабутні спогади про поблажливість до фініка.
Поради: Насолоджуйтесь у чистому вигляді, з льодом.
 
Кошерна горілка «Мозес Фінік», що чотири рази дистильована з цукрової тростини, виробляється компанією Shaman Spirits, заснованої в 1998 році, і ароматизована чистим фініком. сироп. Вода надходить із глибин віддаленого озера Хірсіярві.
Горілка «Мозес Фінік» - це унікальний і розкішний спиртний напій, що поєднує багату насолоду фініків з гладкою чистотою горілки. Створена з ретельною увагою до деталей, ця виняткова горілка пропонує відмінний смаковий профіль, що поєднує в собі природну насолоду зібраних вручну фініків зі свіжим та чистим характером високоякісної горілки. Результатом є гармонійне поєднання смаків, які танцюють у смаку, створюючи незабутні відчуття.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5