Купити Джин "Pride of Wembley Crown"
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Джин "Pride of Wembley Crown"

Я00108081
766 ₴
з ПДВ
23 од.
  • Міцність
    40%
  • Об’єм
    0,7л
  • Країна
    Румунія
  • EAN 13
    5942039003131
TM "Wembley"

Аромат: Інтенсивний ретро-носовий Аромат з чистим Ароматом ялівцю та екзотичними цитрусовими нотками.
Смак: Збалансований та стійкий, приємний, цілісно поєднує всі Аромати.
Післясмак: Квітковий післясмак лаванди.
Поради: У чистому вигляді з льодом або в коктейлях.
 

Ніжний аромат лаванди у супроводі свіжості цитрусових розповість про чари природи тим, хто вміє слухати та дегустувати. Уявлення про ідеальний рецепт можуть бути різними, але унікальне поєднання 14 інгредієнтів завжди розкриває новий смак, що підкорює. Пам'ятайте, що особливі моменти існують для того, щоб вони могли по-справжньому насолодитися. Побалуйте їх джином Wembley Crown!

Ніжність лаванди, насолода акацієвого меду з Трансільванії, що гармонійно поєднується з ароматичними рослинами і доповнена ароматом цитрусових, пропонує збалансований і стійкий смак. Ретельно відібрані 14 інгредієнтів та якість алкоголю роблять Wembley Crown напоєм, який говорить про вишуканість та елегантність як усередині пляшки, так і зовні.

Що відрізняє Wembley Crown, так це унікальне поєднання інгредієнтів: квіткових бутонів, свіжих фруктів, екзотичних спецій та благородної олії.

Цей складний джин, який випускають обмежені партії, подарує вам насичені сенсорні відчуття, що захоплюють ваші почуття. Він одягнений у справжній келих власної шестикутної форми, з гравірованою кришкою та публічною заявою про свою преміальність та 100% натуральний рецепт. Різноманітність інгредієнтів можна не лише скуштувати, але й помилуватися: кожну «коштовність» вигравірувано на підставі пляшки.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5