Купити Виски Hven MerCurious Corn
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Виски Hven MerCurious Corn

Я00105429
986 ₴
з ПДВ
7 од.
  • Міцність
    45.60%
  • Об’єм
    0,5л
  • Країна
    Швеція
  • Колір
    Золотистий
  • Тип
    Бурбон (Bourbon)
  • EAN 13
    7350044859441

Смак: Смак хвилюючий та неповторний. Спочатку він майже блискучий, свіжий і яскравий, а потім перетворюється на насичений кисло-солодкий пиріг. Він приземляється на середню мову спини. Через рот він досягає носа із солодким Ароматом кукурудзи.
Аромат: Перші ноти, які приваблюють ніс, - це легкі, солодкі Аромати цукерок, оточені Ароматами свіжих фруктів; яблука та морошка. MerCurious має виразний характер зрілого віскі в поєднанні з ваніллю і какао, урівноваженим тонкою одухотвореністю.
 

Mercurious - це дійсно унікальний кукурузний віскі, створений майстром дистиляції Хенриком Моліном і Spirit of Hven. Цей віскі вражає своїми неповторними нотами шведської кукурузи, які чудово поєднуються з традиціями американського віскі, а також привабливими ароматами дубової деревини, висушеної на повітрі. Mercurious - це один з найніжніших рецептів віскі, коли-небудь створених і збалансованих на винокурні Hven. Кожна партія складається з 14 бочок, кожна з яких відіграє важливу роль у створенні цього шедевра; всі бочки зроблені з американського дуба, що пройшов сушіння на повітрі.

Mercurious має бархатисто-гладкий та спокусливий смак, що розкривається з витонченою складністю та багатим характером. Рецепт включає 88% кукурузи, 5% пшениці, 3,5% ячменю та 3,5% ржі, що додає віскі неповторних смакових відтінків.

Віскі дозріває від 3 до 8 років, залежно від рецепту бочки, що надає йому виняткової глибини і складності. Mercurious заслуговує на увагу справжніх цінителів віскі, оскільки він здатен змусити зупинитися на мить, насолоджуючись кожним ковтком цього чудового напою. Він витончений і унікальний, що робить його вартою історії і підкорює серця всіх, хто смакував його витончений букет.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5