




Conde de Cuba - це ремісничий кубинський ром створений з 100% автохтонної цукрової тростини "Медіалуна". Виробничий процес від дистиляції до розливу повністю відбувається в невеликому містечку Амансіо Родрігез, провінція Лас-Тунас. Ця місцевість, клімат якої ідеально підходить для вирощування цукрового очерету. Плантація розташована на березі річки Севілья, однією з найважливіших річок країни. Прабатьком рома є пан Франсіско Діонісіо Вівес-і-Плейнс, що отримав титул Конде де куба, що буквально перекладається як "граф острова Куба" від короля Іспанії Фернандо VII в 1832 році. Це був не єдиний наданий йому титул, він був капітан-генералом республіки та лицарем Великого королівського хреста.
⠀⠀ Зараз бренд належить міжнародному алкогольному холдингу Fraternity Spirits World SA. Група була створена в 1994 році для об"єднання і просування міжнародних преміальних брендів. Компанія представлена більш ніж в 70 країнах на 5 континентах.