Список товарів за брендом Vitis Nоstra
Купити Vitis Nоstra
Одним з передових та найінноваційних виробників Італії, без сумніву, є EnoItalia з Бардоліно до Венето. Виробник був заснований у 70-х роках і з тих пір пройшов шлях від невеликого приятельського проекту до одного з провідних та найтитулованіших виноробів Італії з власними виноградниками та довгостроковими контрактами практично у всіх виноробних регіонах Італії. Акцент завжди робиться на максимум з вином за гроші, часто в сучасному та оригінальному впакуванні, і якщо вина не сертифіковані органічно, вони завжди максимально наближені до природного вирощування у походженні кожного вина. Vitis Nostra – це серія оригінальних класичних вин, і їх Spumante не є винятком – чесне, чисте та типово сільське італійське вино.
Enoitalia – це лідер італійського вина у світі з часткою експорту 80%. Це історія проекту, що народився в Італії в 1986 році і реалізований під керівництвом Джорджіо Піццоло та трьох його братів Джуліано, Аугусто та Флоріано. Енологи компанії відбирають вина в найбільш відповідних районах Італії, створюючи продукти, здатні розповісти про унікальність цих місць та енергію чоловіків і жінок, які про них піклуються, роблячи їх особливими. Кожна з пляшок передає італійський стиль та смак усьому світові; кожне вино супроводжує за руку мільйони людей серед виноградників країни виробників.
Робота виноробів полягає в тому, щоб творчо, реактивно та гнучко реагувати на запити клієнтів та формувати побажання споживачів, черпаючи натхнення з універсальних цінностей, таких як радість життя та задоволення від веселощів.
Для Enoitalia виробництво вина означає діяти відповідно до точних цінностей та пропонувати клієнтам цінні продукти у торгових каналах. Для цього компанія пропонуємо широкий вибір вин та форматів, гарантуючи обслуговування, що відрізняється ефективністю, гнучкістю та інноваціями. Дві виноробні в Кальмазіно-ді-Бардоліно (Вірджинія) та Монтебелло (Вірджинія), остання побудована нещодавно, оснащені найсучаснішими системами вініфікації, розливу та зберігання. Команда енологів і персонал льоху слідкують за кожним етапом виробництва, постійно відбираючи нові сорти, щоб пропонувати їх споживачам у всьому світі.