Список товарів за брендом Negrita

Ром

Ром Negrita White 1.0л

Negrita
Я00011699
432 ₴
0 1 2 3 4 (1)
Аромат: Приємний, поєднання жовтих фруктів і екзотичних нотСмак: Солодкий, фруктовий з приємними цитрусовими ноткамиРекомендації: Ідеальний для коктейлів
Аромат: Теплий, з нотами сухофруктів, ваніліСмак: Насичений, зігріваючий, пряний із тонами меду, ванілі, лимона і екзотичних спеційРекомендації: Пряність рома ідеально підходить для створення коктейлів
Аромат: Теплий, з нотами сухофруктів, ваніліСмак: Насичений, зігріваючий, пряний із тонами меду, ванілі, лимона і екзотичних спеційРекомендації: Пряність рома ідеально підходить для створення коктейлів
Купить Ром Negrita Anejo 0.7л
Розпродано
Ром

Ром Negrita Anejo 0.7л

Negrita
Я00046993
336 ₴
0 1 2 3 4 (2)
Аромат: Легкий, лісистий з ванільними і цитрусовими нотамиСмак: Тонке поєднання між вареними фруктами і деревними АроматамиРекомендації: В чистому вигляді або коктейлях
Купить Ром Negrita Dark 0.7л
Розпродано
Ром

Ром Negrita Dark 0.7л

Negrita
Я00046996
288 ₴
0 1 2 3 4 (1)
Аромат: Легкий, екзотичні ноти, включаючи банан і ананасСмак: Теплий, насичений,  варені фрукти і деревні нотиРекомендації: Ніжні екзотичні фруктові Аромати роблять ром ідеальним партнером для коктейлів
Показано 1-5 з 8 товарів

Купити Negrita (Негріта)

Negrita - культовий Карибський ром. Ром - це спиртний напій отриманий в результаті ферментації і дистиляції продуктів цукрово-тростинного виробництва.

Є два типи рому: ром Агріколь, отриманий із соку цукрової тростини та ром отриманий з патоки після виробництва цукру з цукрової тростини.

⠀⠀ Є безліч видів рому, білий, золотистий, темний, витриманий ром і це ще не все. З 1996 року тільки ром з Мартиніки має назву d"Origine Controlee (AOC), це як раз ром Negrita.

⠀⠀ Коли очерет повністю дозріває, врожай збирають і свіжозварену цукрову тростину відправляють на винокурню для виробництва рому Агріколь. Для виробництва другого виду рому цукрова тростина спочатку відправляють на завод для виробництва цукру, а потім меляса (чорна патока) витягнута з тростини перевозиться на завод для виробництва рому.

Для рома "Агріколь" тростини спочатку переробляють на млині відокремлюючи солодкий густий сік (везу) від волокнистої складової (жому). Для рома цукрового заводу, патоку регідратують і пресують. В обох варіантах виробництва отриманий сік фільтрується і надходить в чани для бродіння.

⠀⠀ Ключовим етапом виробництва рому є ферментація. Цей етап визначає органолептичні властивості напою. Після додавання дріжджів, починається бродіння, яке триває в середньому 36 годин. Дріжджі "з"їдають" цукор для виробництва алкоголю та вже через 48 годин слідів цукру не залишається. А сік перетворюється в вино, міцністю 5 - 7%.

⠀⠀ Наступним етапом є дистиляція, її завдання відокремити алкоголь. Проходячи через кілька рівнів в дістіляційних баках, очеретяне вино перетинається з парою. При кипінні рідини утворюються пари спирту, вони збираються та охолоджуються.

⠀⠀ І завершальним етапом є розлив в пляшки або витримка напою.

⠀⠀ Виробляє цей видатний напій компанія Bardinet S. A. S. Вона була заснована в 1857 році молодим виробником спиртних напоїв з Ліможа, Полем Бардіне. Для нього стало викликом можливість створювати напої з тафіі, неочищеного спирту цукрової тростини. Він витратив роки експериментуючи з технологією і відкриваючи нові смаки та аромати вдаючись до допомоги тривалих періодів дозрівання напою в дубових бочках. Завдяки пристрасті Поля Бердіне й народився ром Негріта.

Фільтр
Категорії
Міцність
35 % 38 %
Об’єм
Тип
Ціна
288 468
фільтр

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling you to phone

Thank you.
We are call you back soon.

Зв'язок з нами