Купити Ром "La Maison du Rhum Antilles"
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Ром "La Maison du Rhum Antilles"

Я00080004
796 ₴
з ПДВ
12 од.
  • Міцність
    45%
  • Об’єм
    0,7л
  • Країна
    Франція
  • Тип
    Білий
  • EAN 13
    3432379001475

Аромат: ваніль та ноти здобного печива
Смак: багатий із помітними нотками тютюну, інжиру, сухофруктів, доповнений цікавими відтінками дуба.
Післясмак: тривалий, приємний полонить трохи пряними нотками, в яких найбільш помітна нотка перцю.
Рекомендації: Ми пропонуємо пити в чистому вигляді, з льодом або водою. Його також можна використовувати для приготування мохіто, фруктового дайкірі або травня та інших.
 

Ром La Maison Du Rhum Antilles — чудовий дистилят антильського походження, що отримується в результаті ферментації та дистиляції патоки цукрової тростини. Цей ром виготовляється вручну традиційним методом з великою увагою до кожної деталі виробничого процесу.

Інтенсивний бурштиновий колір рому La Maison Du Rhum Antilles є результатом витримки в бочках з американського дуба, які надають продукту інтенсивного та складного аромату з нотками ванілі, шоколаду та спецій.

Вміст алкоголю в ромі La Maison Du Rhum Antilles становить 42%, що ідеально підходить для вживання в чистому вигляді або як основа для вишуканих і вишуканих коктейлів.

Елегантна і вишукана пляшка оснащена кришкою, що загвинчується, що гарантує максимальну практичність у збереженні продукту.

Ром La Maison Du Rhum Antilles - це високоякісний продукт, що ідеально підходить для найвибагливіших любителів рому і для тих, хто шукає відмінний спиртний напій, який можна спробувати в компанії або подарувати близькому другу.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5