Купити Арманьяк Cles des Ducs Millesimes 1985
*фото пляшки, вінтаж та дизайн етикетки можуть відрізнятися від реального вигляду товару.

Арманьяк Cles des Ducs Millesimes 1985

Я00085713
4 951 ₴
з ПДВ
1 од.
Останні товари на складі
  • Міцність
    40%
  • Об’єм
    0,7л
  • Країна
    Франція
  • У коробці
    У коробці
  • Колір
    Золотистий
  • Тип
    Витриманий
  • EAN 13
    3760176218506

 
Ласкаво просимо до захоплюючого світу класичного вінтажного арманьяку "Cles des Ducs" Millesime, Armagnac AOC! Дозвольте мені розповісти вам історію цього неперевершеного напою, створеного з любов'ю до винограду та мистецтва його переробки.
Цей арманьяк - втілення гармонії та вишуканості, зрілий і прекрасний, немов скарб, прихований у наймальовничіших куточках провінції Арманьяк. Вирощений на ґрунтах, просочених магією червоних пісків і родючої глини, виноград для цього арманьяка вибраний з особливою увагою до його якості та потенціалу.
Зібраний у 1970 році, білий виноград традиційних "коньячних" сортів був ретельно перероблений за традиційною технологією, щоб створити біле сухе вино, яке стало основою для цього чудового арманьяку. А потім настає магія - винні спирти, виготовлені з цього базового вина, вирушають у нові і вже просочені історією бочки з лімузенського дуба, щоб дозріти та набути свого неповторного характеру.

Незалежно від особливостей кожного вінтажу та неоднозначності природи, майстри арманьяка ретельно підбирають бочки, щоб досягти ідеального балансу між силою та м'якістю, між яскравими фруктовими нотками та ніжним впливом дерева. В результаті кожна крапля цього арманьяка перетворюється на справжній еліксир насолоди, який відкриває перед вами весь спектр смакових та ароматичних вишукувань.

На основі 0 відгуки - 0 1 2 3 4 0/5